"Copacul", celebru cantec al lui Aurelian Andreescu, a fost relansat de Angela Gheorghiu

Ultima actualizare: 05-11-2013 07:06

Soprana Angela Gheorghiu a lansat videoclipul emotionantului slagar "Copacul", o piesa interpretata in 1975 de regretatul Aurelian Andreescu.

Artista povesteste ca a cantat-o deja pe marile scene din lume si le-a facut spectatorilor "pielea de gaina".

Luna aceasta, Angela Gheorghiu va lansa si un album de colinde romanesti impreuna cu Media Pro Music.

Filmarile au avut loc la sfarsitul lunii mai, intr-un conac parasit de pe domeniul fostului Palat Ghika. Este un videoclip alb-negru, care se incheie cu o pata de culoare: copacul inverzit.

"Este ca si cum eu sunt acel copac sau ai putea sa fii si tu, ar putea sa fie oricine. Adica inseamna statornicie, inseamna iubire, inseamna verde, optimism...Pomul are viata. Mie mi se intampla de foarte multe ori sa mi se faca pielea de gaina cand vad natura", spune Angela Gheorghiu.

Piesa "Copacul" a fost lansata in 1975 de regretatul Aurelian Andreescu, caruia Angela marturiseste ca-i poarta o profunda admiratie. Este o melodie de care soprana s-a indragostit de mica si pe care si-a dorit sa o cante pe marile scene ale lumii, in fata a milioane de oameni.

"Prima oara am cantat-o la Arenele din Londra si era intr-un concert cu Placido. A fost un moment magic. Piesa are ceva. In momentul in care tu ai convins si oamenii sunt cu pielea de gaina, au lacrimi in ochi", spune Angela Gheorghiu.

Angela Gheorghiu ne mai pregateste un cadou. Luna aceasta, va lansa, impreuna cu Media Pro Music, primul sau album cu colinde, "O, ce veste minunata!".

"Tatal meu m-a invatat prima oara O, ce veste minunata! Il cantam vecinilor de 2-3 ori, nu ma lasau niciodata sa cant afara, intram inauntru si cand ieseam si ma intrebau copiii ce ai primit mi-era si rusine sa le spun..."

Ambumul va contine 16 dintre cele mai indragite colinde romanesti.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO