Concertele anului 2019 în România. Ce artiști vin în premieră

×
Codul embed a fost copiat

Anul 2019 va fi unul plin pentru iubitorii de muzică live. Una dintre cele mai de succes trupe din ultimii ani, "Florence and the Machine" va concerta pentru prima dată în România, în cadrul Festivalului de la Bonţida, "Electric Castle".

Tot în premieră va ajunge în ţara noastră şi legendara trupă de rock alternativ The Cure. Iar Metallica se va întoarce la Bucureşti şi va susţine un concert pe Arena Naţională, pentru care toate biletele au fost vândute într-o singură zi.

După ce a cântat pe cele mai mari scene ale lumii, la Festivalul Glastobury sau la Royal Albert Hall, trupa "Florence and the Machine" va ajunge pentru prima dată în România, la Electric Castle, între 17 şi 21 iulie. Negocierile cu organizatorii români au durat peste 5 luni. Trupa britanică de muzică indie s-a format în 2007, iar vocea solistei Florence Welch a devenit repede cunoscută în toată lumea.

La Electric Castle va ajunge şi Jared Leto, cu trupa sa, 30 Seconds to Mars.

În schimb, la Bucureşti, pe 3 iulie, pe Arena Naţională, va cânta tânărul artist britanic, în vârstă de 27 de ani, Ed Sheeran.

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

În scurta sa carieră, Ed Sheeran a vândut peste 38 de milioane de albume, fiind unul dintre cel mai bine vânduţi artişti din lume.
În 2018, el a susţinut un concert de excepție pe stadionul Wembley şi l-a avut ca invitat special pe Andrea Bocelli, alături de care a interpretat hitul "Perfect".

Tot pe Arena Naţională, va urca pe scenă Metallica, într-un nou concert la Bucureşti, care se anunţă de neuitat, la fel cum a fost şi cel din 1999, pe fostul stadion Lia Manoliu. Show-ul va avea loc pe 14 august, dar biletele au fost deja epuizate.

De asemenea, după un concert excepţional susţinut în 2011, Bon Jovi va cânta din nou în Piaţa Constituţiei, pe 21 iulie.
Iar la o zi distanţă, va urca pe scenă legendara trupa The Cure, pentru prima dată în România, într-un concert aniversar de 40 ani.

Festivalurile Untold şi Neversea anunţă că vor aduce şi în 2019 cei mai importanţi DJ din lume în ţara noastră.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Revelionul în stradă în marile orașe. ”Am venit cu vâscul. Cam ruşinoase sibiencele”
Revelionul în stradă în marile orașe. ”Am venit cu vâscul. Cam ruşinoase sibiencele”

Vremea blândă i-a îmbiat pe românii din toate oraşele ţării să petreacă Revelionul în pieţele mari unde au fost organizate concerte şi focuri de artificii.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.