Comedia romantica "Dincolo de calea ferata", a unui regizor premiat la Cannes, a avut premiera la Gara de Nord

Ultima actualizare: 25-04-2016 07:00
ada condeescu

Sunteti curiosi sa vedeti ce se intampla "Dincolo de calea ferata"? Nu trebuie sa ajungeti la gara, ci la cinematrograf, sa vedeti noul lungmetraj semnat de Catalin Mitulescu, regizor premiat la Cannes.

O comedie romantica presarata cu nostalgie, dar si putina drama, dupa cum declara actorii.Filmul "Dincolo de calea ferata" a avut premiera, unde altundeva, decat la Gara de Nord. Chiar in salonul regal, unde regizorul si-a asteptat emotionat invitatii. Va fi insa cu siguranta coplesit astazi, cand filmul va ajunge pe marile ecrane.

Catalin Mitulescu, regizor: "Tot timpul o iei de la inceput si parca e acelasi lucru. Nu conteaza ca ai trecut prin asta. E alt film, sunt alti oameni. Alte asteptari, emotii. L-am urmarit cap coada si mi-a dat o stare buna, o energie in plus si sper sa se intample asta si cu spectatorii."

"Dincolo de calea ferata" este o comedie romantica. Dar care vorbeste despre un moment extrem de important pentru milioane de romani: emigratia masiva spre Vest, unde ii asteapta o lume aparent mai buna. Personajele principale s-au "pierdut", pentru ca mai apoi sa se regaseasca intr-o atmosfera tensionata si misterioasa, la marginea Bucurestiului.

Ada Condeescu, actrita: "Este o poveste de dragoste. Exista multa tensiune in cuplu si cred ca ar trebui sa se astepte la comedie, romantism, putina drama. Cand vor iesi din cinematograf vor fi extrem de emotionati."

Alexandru Potoceanu, actor in rol principal: "Sa nu se astepte la nimic. Sa lase lucrurile asa cum sunt si sa nu se mire de toate meandrele pe care le-a facut Mitulescu."

Debutul regizorului Catalin Mitulescu in ceea ce priveste lungmetrajul, acum 10 ani, a fost un succes. Filmele "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii" si "Loverboy" au fost premiate la Festivalul de la Cannes.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO