Cirque du Soleil - pentru prima data in Romania, cu Saltimbanco - 8, 9, 10, 11 si 12 februarie 2012

Cirque du Soleil

Grupul international Cirque du Soleil soseste in Romania pentru prima data cu emotionanta sa productie Saltimbanco. Spectacolele vor avea loc incepand de pe 8 pana pe 12 februarie, zilnic la Romexpo Bucuresti, in Pavilionul Central.

Despre Cirque du Soleil:
Pornind de la un grup de 20 de artisti de strada, la inceputurile sale din 1984, Cirque du Soleil este astazi o importanta organizatie cu sediul in Québec, ce ofera divertisment de inalta tinuta artistica. Compania are 5.000 de angajati, incluzand mai mult de 1.300 de artisti din aproape 50 de tari diferite.

Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de orase de pe sase continente s-au lasat uimiti si incantati pana acum de Cirque du Soleil. Se estimeaza ca aproape 15 milioane de oameni vor vedea un spectacol Cirque du Soleil pana la finalul anului in curs. Cartierul general al Cirque du Soleil International este in Canada, la Montréal. Mai multe informatii despre Cirque du Soleil sunt disponibile pe www.cirquedusoleil.com.

Despre Saltimbanco:

Saltimbanco este cel mai longeviv spectacol al Cirque du Soleil si a fost prezentat incepand cu 1992 de nenumarate ori cu casa inchisa publicului din lumea intreaga (Europa, America de Nord, America de Sud, Australia, Japonia, Noua Zeelanda), in total peste 11,5 milioane de fani entuziasti. In 2007, spectacolul a fost readaptat.

Un clasic Cirque du Soleil la apogeul sau, Saltimbanco este o sarbatoare caleidoscopica si captivanta, dedicata agilitatii si artei, cu o distributie de 50 de artisti de mare calibru provenind din 20 de tari diferite. Atat reprezentatiile solo, cat si coregrafiile de grup din Saltimbanco constituie momente de acrobatie unice, uluitoare si in acelasi timp demonstratii incredibile de forta.

Incepand de la demonstratiile de echilibru, salturi si piruete la limita imposibilului din “Prajinile Chinezesti” sau “Leaganul Rusesc”, continuand cu momentele de “Trapez” sau “Bungee” ce sfideaza gravitatia sau cu reprezentatiile de “Jonglerie” care fac deliciul publicului, pana la indelung aclamatii si unicii “Clovni”.

Citește și
Apocalipsa iubirii
"Apocalipsa iubirii": primul musical Sci-Fi romanesc - duminica, 13 noiembrie, Teatrul de Opereta
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Expertiza tehnica si designul extravagant se impletesc cu costume spectaculoase, jocuri orbitoare de lumina, umor, muzica senzationala si magie. Plin de farmec, culoare, amuzament, Saltimbanco este un spectacol de vazut alaturi de intreaga familie. Saltimbanco este cel mai longeviv spectacol al Cirque du Soleil, o adevarata opera ce sfideaza trecerea timpului.

Saltimbanco – nume ce provine de la sintagma “saltare in banco” (a sari pe banca) – exploreaza experienta urbana, sub nenumaratele sale forme: oamenii care locuiesc orasul, idiosincraziile si similaritatile lor, familiile si grupurile sociale, agitatia strazii si inaltimile impresionante ale zgarie-norilor. Un spectacol de semnatura, Saltimbanco este inspirat de textura urbana a metropolei si de locuitorii sai colorati.

Bilete. Pretul biletelor este cuprins intre 437 de lei si 84 de lei.

Inscrierea in Cirque Club este gratuita si ofera membrilor sai acces in avans la bilete, oferte speciale si informatii exclusive din spatele scenei. Pentru a deveni membru, intrati pe www.cirqueclub.com.

Incepand cu 9 noiembrie, pana pe 14 noiembrie, inclusiv, biletele sunt disponibile exclusiv pentru clientii Orange, in Orange shop, si pe www.eventim.ro.

Din 15 noiembrie, biletele vor fi disponibile pe www.cirquedusoleil.com/saltimbanco sau in reteaua Eventim din magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas si pe www.eventim.ro.

Tichetele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Events din Bd. Lascar Catargiu nr. 15 A, sau la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Silent Strike LIVE la Clubul Taranului - sambata, 12 noiembrie 2011
Silent Strike LIVE la Clubul Taranului - sambata, 12 noiembrie 2011

Dan Basu: Visuals.

"Apocalipsa iubirii": primul musical Sci-Fi romanesc - duminica, 13 noiembrie, Teatrul de Opereta

Spectacolul de musical "Apocalipsa iubirii" este o adaptare a povestirii de natura stiintifico-fantastica "Inconstant Moon" de Larry Niven, aparuta in 1971.

"Ovidiu Lipan Tandarica and the Balkanic Explosion” pe 27 noiembrie la Bucuresti

Phoenix Entertainment il aduce pe scena pe maestrul Ovidiu Lipan Tandarica intr-un concert nemaiintalnit in Romania. Astfel, pe 27 noiembrie la Sala Palatului va avea loc evenimentul „Ovidiu Lipan Tandarica and The Balkanic Explosion".

Recomandări
Un cetăţean polonez care ratase îmbarcarea ar fi anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului aterizat la Timişoara
Un cetăţean polonez care ratase îmbarcarea ar fi anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului aterizat la Timişoara

Un avion care decolase din Polonia, cu peste o sută de pasageri la bord, a aterizat de urgență joi noapte pe aeroportul din Timișoara, după ce a fost primită o amenințare cu bombă.

Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat
Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat vineri licitația pentru modernizarea căii ferate Constanța-Mangalia, după mai multe amânări.

Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran
Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran

Oficiali politici îndeamnă în primele reacţii - foarte pruente - după riposta Israelului în Iran, la ”evitarea unei escaladări”, relatează AFP.