Chuck Norris susţine că soţia sa a fost "otrăvită" la scanarea RMN

07-11-2017 07:54


Vedeta filmelor de acţiune a dat în judecată o companie care produce echipamente medicale, afirmând că substanţa de contrast folosită la RMN i-a îmbolnăvit grav soţia.

Chuck Norris dă vina pe gadoliniu, o substanţă de contrast folosită şi în România la investigaţiile RMN, pentru problemele de sănătate ale soţiei sale, Gena. Potrivit actorului, aceasta a rămas cu o stare generală de slăbiciune şi suferă constant de dureri şi de o senzaţie de arsură după ce a făcut un RMN şi a fost "otrăvită".

Pe de altă parte, autorităţile din domeniu din America şi din UE spun că nu a fost descoperit niciodată vreun efect negativ al gadoliniului, deşi recunosc că acesta poate rămâne în organism în cantităţi mici.

Firma de avocatură care îl reprezintă pe Chuck Norris a declanşat mai multe procese în numele unor persoane care acuză intoxicaţii cu gadoliniu. Ei spun că efectele secundare ale substanţei nu au fost cunoscute până acum, din cauză că până de curând nu s-au făcut teste care să verifice prezenţa acesteia în organism, şi acuză companiile medicale că ştiu de efectele secundare, dar nu au avertizat asupra acestora.

Chuck Norris cere daune de peste 10 milioane de dolari, susţinând că a cheltuit o sumă de acest ordin pentru tratamentul soţiei sale.

VIDEO PROTVPLUS.RO