Christian Bale, discurs bizar la Globurile de Aur 2019: ”Mulțumesc, Satana!”

Ultima actualizare: 07-01-2019 07:59
Christian Bale
Getty

Actorul Christian Bale, care a câștigat duminică premiul pentru cel mai bun actor într-un film de comedie la Globurile de Aur 2019, a avut un discurs bizar la decernarea premiului.

El a fost premiat pentru rolul din ”Vice”, unde l-a interpretat pe politicianul Dick Cheney, fost vicepreședinte al SUA, într-o satiră politică.

Mulțumesc, Satana, pentru că mi-ai dat inspirație să joc acest rol.” - a spus actorul despre personajul lui Dick Cheney.

Globurile de Aur 2019, LISTA câștigătorilor

La scurt timp după această declarație, reprezentanții Bisericii lui Satan au dat o replică pe Twitter.

”Pentru noi, Satana este un simbol al mândriei, libertății și individualismului, care ne servește cas o proiecție metaforică a întregului nostru potențial. Și cum talentul domnului Bale l-a ajutat să câștige premiul, acest lucru se potrivește. Trăiască Christian (joc de cuvinte, Christian înseamnă și creștin, n.red.) Trăiască Satana!”

Bale, pentru care premiul de duminică este al doilea Glob de Aur din cariera sa, a mulțumit mai întâi în discursul său copiilor și soției sale, care ”mi-a spus că mai puțin înseamnă mai mult”.

”Ea știe ce prostii pot să scot pe gură uneori. Pot să distrug perfect un film bun și o carieră cu un singur discurs. Așa că mulțumesc pentru acest sfat, dragostea mea”, a spus Christian Bale, potrivit Variety.

El a mai glumit despre faptul că regizorul Adam McKay l-a ales pentru acest film pentru asemănările sale cu fostul vicepreședinte al SUA Dick Cheney.

Mi-a spus, trebuie să găsesc pe cineva care să nu aibă absolut nicio carismă și să fie ocărât de toată lumea, așa că l-am vrut pe Christian Bale” - a mai spus actorul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO