Cum arată de fapt monstrul nevăzut din Bird Box. Creatorul a făcut publice imaginile

06-01-2019 12:46


bird box

Producătorii filmului Bird Box au incins imaginația abonaților Netflix, care s-au întrebat de la începutul filmului cum arată monstrul care a provocat Apocalipsa, dar n-au aflat răspunsul nici la final.

Filmul, cu 45 de milioane de vizionări în prima sa săptămână, a stârnit un interes uriaș. Iar asta și datorită creaturilor misterioase - pe care niciodată nu le vedem - care îi determină pe supraviețuitori ai Apocalipsei să meargă legați la ochi, deoarece vederea lor îi face pe oameni să-și ia viața.

Echipa de efecte speciale din film a creat un monstru înfiorător, care să apară în filmul în care Sandra Bullock interpretează personajul principal, Malorie.

Howard Berger, creatorul machiajelor pentru efecte speciale din ”Bird Box”, a postat pe Instagram o imagine a monștrilor, postare care a fost ștearsă între timp, dar care a fost preluată pe internet.

Berger a scris: "Este întotdeauna un pic dezamăgitor când depui atât de mult efort pentru ceva ce ajunge la coș. Dar înțeleg și facem întotdeauna ce este mai bine pentru produsul final."

Social media a reacționat imediat, iar oamenii nu s-au arătat speriați de creatură, apreciind că Bird Box a avut de câștigat prin absența acesteia. "Mă bucur că nu au pus niciodată asta în film, nu este înfricoșătoare. Ar fi ruinat filmul", a spus un utilizator.

Un altul a subliniat că "necunoscutul" este ceea ce era necesar pentru a face filmul unul de succes.

"Nu arată ca ceva care i-ar determina pe oameni sa se sinucidă imediat. Mă bucur că l-au scos”, a mai spus un comentator.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Metro

Tags: bird box, monstru, film,

VIDEO PROTVPLUS.RO