Cel mai vizionat film din istoria Netflix. Peste 45 de milioane de utilizatori în 7 zile


Ultimul update: Vineri 04 Ianuarie 2019 15:16
Data publicarii: Vineri 04 Ianuarie 2019 15:07
Categorie: Stiri Mondene
Netflix

Netflix a anunțat care este filmul care a înregistrat cele mai multe vizualizări din istoria acestei companii de streaming.

Astfel, potrivit CNN, care citează oficiali ai Netflix, filmul ”Bird box” / ”Orbește” a fost accesat de peste 45.037.125 de conturi în primele 7 zile de la lansare - ceea ce depășește orice titlu de până acum.

Pe de altă parte, trebuie subliniat faptul că filmul “Bird Box” a avut un impact uimitor asupra americanilor, care au pornit un trend periculos, inspirat din film.

Adulții, dar și copiii au început să posteze fotografii sau video-uri în care duc la îndeplinire diferite provocări cu ochii legați - ca în film. DETALII aici.

Bird Box”, un horror post-apocaliptic, disponibil din decembrie pe platforma Netflix, prezintă România ca locul de unde începe un val de sinucideri în masă, cauzate de o forță misterioasă care ajunge să distrugă o mare parte din populația planetei. DETALII aici.

Filmul cu Sandra Bullock, Trevante Rhodes și John Malkovich în rolurile principale aduce povestea unei supraviețuitoare și a copiilor ei care încearcă cu disperare să ajungă la loc sigur la cinci ani după ce ființe invizibile pentru public determină o mare parte din omenire să se sinucidă.

Soluția pentru a trăi este să nu privești acele creaturi.

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO