Chef Catalin Scarlatescu, tras prin inel si cu podoaba capilara intacta. Imaginile in care nici prietenii nu l-au recunoscut
Juratul de la "MasterChef" si-a uimit prietenii cand a facut publica cateva imagini de cand era foarte tanar.
Catalin Scarlatescu slab, "tras prin inel" si cu parul negru, natural. Iata o imagine cu care putini sunt obisnuiti, insa care il infatiseaza chiar pe juratul de la "MasterChef".
Recent, Parlamentul European a lansat campania "A Taste of Europe", in care a implicat mai multi Chefi cunoscuti de pe intreg continentul. Chef Catalin Scarlatescu a fost reprezentantul Romaniei si a prezentat cele mai gustoase preparate locale, cum ar fi "prajitura bunicii cu pasta de rosii", o idee originala si delicioasa, care reuseste sa redea inventivitatea si talentul culinar al romanilor.
"Am optat pentru o reteta usoara si rapida, insa cu totul si cu totul speciala! Mie imi aduce cu drag aminte de copilarie si de zilele petrecute in gradina bunicilor. Sper ca acest gust inedit va trezi amintiri frumoase europenilor de pretutindeni", a spus el.
Al cincilea sezon "MasterChef" invita pasionatii de gatit sa se inscrie pe site-ul masterchef.protv.ro si sa arate Romaniei de ce sunt in stare. Dupa perioada de inscrieri, urmeaza caravana in patru mari orase din tara, care va da sansa celor inscrisi sa-si demonstreze abilitatile culinare.
Caravana "MasterChef" ajunge pe 7 iunie in Cluj-Napoca, pe 14 iunie in Iasi si pe 21 iunie la Timisoara. Turul prin tara se incheie la Bucuresti, cu preselectiile de pe 5 si 6 iulie. In cadrul probelor preliminare, participantii sunt invitati sa aduca propriile preparate, deja pregatite, pentru a dovedi locul pe care il merita in cadrul competitiei.
Marea finala "MasterChef" este marti, de la 20:30, la ProTV.
"Pe vremea cand eram eu copil, se purtau merele si covrigii, daca aparea si o portocala era 'wow', dezmat culinar!", isi aminteste Catalin Scarlatescu de perioada copilariei.