Chadwick Boseman, primele imagini din ultimul său film, “Ma Rainey’s Black Bottom”

Ultima actualizare: 20-10-2020 13:14
Chadwick Boseman

Chadwick Boseman a murit anul acesta, în luna august, iar în urma lui au rămas câteva roluri memorabile, dar și un film pe care fanii actorului îl așteaptă cu sufletul la gură.


“Ma Rainey’s Black Bottom” este ultima producție în care a jucat actorul și va avea premiera în 18 decembrie pe Netflix.

Luni a fost lansat și traillerul oficial al filmului produs de Denzel Washington și Todd Black. În clipul de două minute și jumătate apar și primele imagini cu Chadwick Boseman. Actorul joacă rolul unui trompetist și face echipă cu Viola Davis, actriță laureată cu premiul Oscar în 2017.

Filmul are la origini piesa de teatru cu acelaşi nume, scrisă de August Wilson. Acțiunea se petrece la Chicago, la finalul anului 1920, când muzicienii se confruntau cu probleme ca rasismul şi exploatarea de către casele de discuri. Filmul urmărește povestea cântăreței de blues Ma Rainey, care este interpretată de Viola Davis. Din distribuție mai fac parte Glynn Turman, Colman Domingo şi Michael Potts.

 

 

Chadwick Boseman a murit în august 2020

Actorul din Black Panther s-a stins din viață la sfârșitul lunii august, după o luptă cu o boală teribilă. Chadwick Boseman (43 de ani) fusese diagnosticat cu cancer de colon în 2016, însă nu a făcut public niciodată acest lucru. Cu puțin timp înainte de a muri Chadwick s-a căsătorit cu iubita lui, cântăreața Taylor Simone Ledward. Familia actorului a confirmat informația, după ce, în comunicatul prin care anunța moartea acestuia, a dezvăluit că alături de actor în ultimele clipe s-au aflat soția și familia sa.

Pe lângă rolul din “Black Panther”, Chadwick Boseman l-a interpretat anterior pe legendarul jucător de baseball Jackie Robinson şi cântăreţul James Brown în filmele biografice “42” și “Get On Up”.


Vezi și TikTok te învață cum să te protejezi de HIV

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO