Cei mai bogati trei artisti hip-hop din lume au impreuna aproape 2,4 miliarde de dolari. Cine conduce topul

Ultima actualizare: 14-05-2017 06:37
Diddy

Diddy, Jay Z si Dr Dre ocupa primele trei locuri in topul Forbes al celor mai bogati artisti hip-hop in 2017, cu averi ce totalizeaza aproape 2,4 miliarde de dolari.

Dupa ce, in ultimele decenii, si-a schimbat numele din Puff Daddy in P Diddy, dupa care in Diddy, Sean Combs - pe numele sau real - inregistreaza un venit de 820 de milioane de dolari, informeaza news.ro.

Cea mai mare parte a banilor provine din parteneriatul pe care rapperul l-a facut cu vodca Ciroc si din investitia in reteaua de televiziune Revolt, precum si din muzica.

Stirea vine dupa ce, in urma cu cateva zile, Diddy ar fi fost acuzat de hartuire sexuala de fosta sa bucatareasa.

Pe locul al doilea in clasamentul Forbes se afla Jay Z, cu 810 milioane de dolari, dupa ce, in urma cu 10 ani, cand a fost intocmit acest top pentru prima data, el avea o avere de 34 de milioane de dolari.

Dr Dre se afla pe locul al treilea, cu 740 de milioane de dolari, in timp ce pe pozitia a patra se claseaza Birdman, cu 110 milioane de dolari, iar pe locul al cincilea, cu 90 de milioane de dolari, este Drake.

Lista Forbes a fost realizata luandu-se in calcul veniturile din trecut ale starurilor, evaluarea proprietatilor curente, precum si pe baza datelor furnizate de analisti financiari, avocati si jucatori din piata.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO