Ce a pățit Smiley în Statele Unite: ”M-am simțit urmărit, supravegheat, pus la zid”


Ultimul update: Miercuri 25 Septembrie 2019 11:45
Data publicarii: Miercuri 25 Septembrie 2019 10:27
Categorie: Stiri Mondene

Celebrul cântăreț Smiley spune că s-a simțit ”urmărit” și ”pus la zid” atunci când a fost în Statele Unite ale Americii, precizând că ”nu ar da România pe SUA”, dacă s-ar pune vreodată problema.

Sursa foto: Facebook / Smiley 

Într-un interviu acordat corespondentului Pro TV Vitalie Cojocari, muzicianul a mărturisit că, pentru el, Statele Unite este mult mai restrictivă decât România.

Smiley: ”Deci acolo m-am simțit într-adevăr urmărit. M-am simțit supravegheat, m-am simțit pus la zid. Deci pentru mine, America este mult mai restrictivă decât România.”
Vitalie Cojocari: Pus la zid, adică ce înseamnă asta? Ce ți s-a întâmplat?
Smiley: ”Adică, regulile lor, ei nu ies din regulile lor. Sunt respectate cu sfințenie și sunt pedepsiți oamenii care nu le respectă.”
Vitalie Cojocari: Și nu e bine? 
Smiley: ”Ba e, dar cumva ... băi, parcă nu mai ai aceeași libertate de a trăi. Nu știu să-ți explic, e un feeling.”

Smiley spune că atitudinea polițiștilor din SUA l-a speriat cel mai mult și că atunci când vedea un ofițer pe stradă ... se simțea în pericol.

”Deci acolo, când vezi un polițist pe stradă te simți în pericol. Pe cuvânt! Eu așa mă simt. Băi, sunt atât de impunători și se uită tot timpul așa ... și când trec pe lângă tine simți că ai făcut ceva.

Te gândești, aoleu, mamă, dacă mă opresc ăștia. Pentru că sunt foarte agresivi, pentru că au o autoritate foarte mare, adică ei au dreptul să scoată arma la prima mișcare greșită.” - spune Smiley în interviul acordat exclusiv pentru www.stirileprotv.ro.

Și nu doar polițiștii nu i-au plăcut lui Smiley în SUA, ci și mâncarea. Astfel că, dacă s-ar pune vreodată problema să emigreze în SUA ... ar refuza imediat.

Smiley: ”Mâncarea americană nu-mi place.”
Vitalie Cojocari: Adică fast-food-ul?
Smiley: ”Fast-food-ul .. au ei niște mâncăruri grele cu sosuri, cu nenorociri. Nu-mi place neapărat mâncarea americană, au foarte multă prăjeală”.
Vitalie Cojocari: Și atunci nu ai da România pe America?
Smiley: ”Niciodată. Mâncarea românească nu ... Și oricum n-aș da România pe America. Viața în România mi se pare, nu ca și nivel de trai, nu mă refer la nivelul de trai, mă refer la cum ne simțim noi între noi. Mi se pare că românii sunt mai plini de viață, sunt mai neașteptați. Viața în România este plină de neașteptat. Viața trebuie să fie plină de surprize. În foarte multe țări din Vest viața este planificată pe următorii 30 de ani. Aici se lasă cu surprize.”

Vedeți AICI integral interviul acordat de Smiley corespondentului Pro TV Vitalie Cojocari!

Interviu cu Smiley despre vedete, biserică și America.
Ce spune Dragoș Bucur despre boala cu care a fost diagnosticat în 2002. Schimbările făcute
Interviu cu Dragoș Bucur. ”M-aș muta într-o țară ca Olanda. Românii nu prea zâmbesc”
VIDEO PROTVPLUS.RO