Cat dureaza sexul cu Hugh Hefner? "Decat" 2 secunde :). O spune fosta logodnica

27-07-2011 11:11


Crystal Harris

A cerut-o in casatorie cu un romantic: "I hope this ring f*****g fits" (n.r. "Sper ca inelul asta iti este bun, la naiba") si au avut o logodna super-mediatizata. Asta pana cand Crystal Harris l-a parasit la altar. Acum frumoasa blonda loveste din nou.

 

Invitata la emisiunea lui Howard Stern (n.r. realizator de emisiuni de radio cunoscut in SUA pentru intrebarile fara perdea pe care le pune vedetelor), fosta logodnica a sefului Playboy a dezvaluit lumii intregi de ce l-a parasit pe Hugh Hefner la altar. Iar marturisirile nu sunt tocmai magulitoare pentru cel care a construit un imperiu al sexului.

Cum arata femeia care l-a parasit pe Hugh Hefner la altar. E cu 61 de ani mai tanara. FOTO

Crystal Harris a dezvaluit ca a facut sex cu Hugh Hefner numai o singura data, insa acesta nu a renuntat la haine: "Hef nu se dezbraca. L-am vazut dezbracat numai pe jumatate".

Intrebata daca a avut orgasm, blonda sexy a rastit un vehement "NU!" si a continuat spunand ca sexul cu Hugh Hefner a durat nu mai mult de "2 secunde". Crystal nu s-ar fi simtit atrasa de acesta si pur si simplu a plecat si l-a lasat cu pantalonii in vine.

Cu toate acestea, blonda spune ca l-a iubit. Atat pe el, cat si stitul de viata al sefului Playboy.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO