Cameron Diaz: Ador sa calatoresc pentru sex si prefer atingerile animalice

18-06-2010 00:00


Cameron Diaz

Marturisirea-soc a fost facuta de Cameron Diaz la premiera noului ei film in care joaca alaturi de Tom Cruise. Nici nu mai stiu de cate ori m-am urcat in avion cu gandul la sex, s-a confesat ea.

Cameon Diaz nu gaseste insa nimic neobisnuit in asta: “Nu este deloc anormal pentru meseria pe care o am. Stilul asta de viata o cere. Intodeauna calatoresc pentru sex. Si o fac oriunde pot”.

Confesiunile au fost facute intr-un interviu acordat revistei Playboy. Cameron a mai adaugat ca in ceea ce priveste sexul prefera atingerile primare, animalice. “Ador contactul fizic. Eu trebuie sa-mi ating in permanenta parternerul. Asta nu este optional. Intr-o partida de sex, tu esti barbatul si eu sunt femeia, deci arunca-ma peste umerii tai, smuceste-ma!”, a mai spus Cameron.

Cand a fost adusa vorba despre prima experienta sexuala, vedeta si-a amintit ca a facut-o, pentru ca trebuia sa o faca si atat.

Cat despre prima ei pasiune pentru o celebritate, actrita a declarat ca Harrison Ford i s-a parut intotdeauna un barbat sexy. “Cand aveam noua ani imi doream sa-l sarut pe Harrison Ford si imi imaginam ca se pricepea de minune la pupat”, a mai spus Cameron.

Cameron Diaz a avut relatii in trecut cu Justin Timberlake si Matt Dillon.

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO