Viitorul jocurilor, pe muzica lui Eminem, Rihanna sau Usher

18-06-2010 00:00


Prezentare cu cantec la Los Angeles. Producatorii de jocuri video au dezvaluit publicului cele mai noi creatii pe melodiile unor faimosi cantareti precum Rihanna, Eminem sau Usher.

Cu asemenea vedete si jocurile au fost pe masura, mai ales ca au fost realizate cu o tehnologie ultimul racnet. Gamerii veniti la salonul de profil din metropola americana au avut astfel ocazia sa guste o portie serioasa din... viitor.

Salonul Entertainment Electronic Expo - sau E3 - de la Los Angeles a luat zilele trecute aspect de eveniment monden. Organizatorii au intins covorul rosu pentru oaspetii-vedeta si le-au amenajat scena. A urmat un concert de trei ore, iar printre protagonisti au fost Rihanna, Eminem si Usher.

Dincolo de spectacol, atractia principala a salonului raman jocurile, realizate cu cea mai noua tehnologie si cu cele mai noi idei. Astfel, "Yoostar 2" pentru Microsoft Kinect iti permite sa "intri" intr-un film si sa-ti interpretezi personajul favorit.

Daca acum e doar o joaca, n-ar fi exclus ca aceasta tehnologie sa fie folosita in viitor si la Hollywood.

Revenind insa in prezent, Nintendo a anuntat o serie de jocuri noi pentru Wii, printre care "Legend of Zelda: Skyward Sword".

Pe de alta parte, unii producatori s-au gandit si la cei care vor sa-si intretina silueta. Asa ca au prezentat la Los Angeles "jocuri de fitness" pentru consolele produse de Sony si Microsoft, cu ajutorul carora gamerii pot face miscare.

Tags: jocuri,

VIDEO PROTVPLUS.RO