Britanicii asteapta nasterea celui de-al doilea copil al Printului William. Traditia familiei regale privind caruciorul


Ultimul update: Joi 23 Aprilie 2015 00:35
Data publicarii: Luni 20 Aprilie 2015 07:56
Categorie: Stiri Mondene

Surioara sau fratiorul printului George nu se grabeste sa vina pe lume. La Londra, toata suflarea sta cu ochii pe poarta spitalului St Mary, dar ducesa de Cambridge nu si-a facut inca aparitia.
 

Pana una alta, avem o idee destul de precisa despre caruciorul in care va fi plimbat bebelusul. Si asta pentru ca familia regala britanica are o traditie si la acest capitol.

Regina Elisabeta si printul Phillip si-au plimbat primul nascut, pe printul Charles, intr-un carucior demn de un vlastar regal. Fusese realizat de Sterling Cross, acelasi atelier care facuse caruciorul reginei, cand era ea bebelus. Kate a apelat la aceeasi firma pentru printul George.

Compania nu poate confirma daca a primit comanda si pentru bebelusul asteptat zilele acestea, dar il prezinta pe cel facut pentru printul George.

Nick Paxton, director: "Am adaugat cateva accesorii, inclusiv o plasa impotriva insectelor. Designerul nostru sef a mers la casa familiei Middleton si l-a prezentat mamei ducesei. Am facut o demonstratie completa, pentru ca produsul sa fie folosit corect si in siguranta."

Plasa care protejeaza copilul de insecte a fost adaugata apoi la toate carucioarele pe care atelierul le produce.

Nick Paxton, director: "Ducesa de Cambridge ne-a ajutat cu dezvoltarea produsului."

Caruciorul printului George a costat 1.600 de lire, de trei ori mai ieftin decat cele mai exclusiviste variante vandute de aceeasi firma. A fost facut manual in acest atelier englezesc in care lucrurile nu s-au schimbat prea mult fata de anii 30.

Ramane de vazut insa daca ducesa, despre care se spune ca e o femeie econoama, a comandat alt carucior sau il va folosi pe cel al printului George.

VIDEO PROTVPLUS.RO