Bazar monden! Astenii, lacrimi si exclusivitati din lumea vedetelor

×
Codul embed a fost copiat

Catalin Botezatu se bate la “Dansez pentru tine” cu Diana Dumitrescu. Dana Nalbaru vorbeste despre Hi-Q, iar Whitney Houston nu poate “sa distreze nici un sobolan mort”. Bine ati venit in lumea celebritatilor!

 

Vedetele nu ne lasa sa ne odihnim 7 zile pe saptamana, 24 de ore din 24.

Asa cum nu l-ati vazut niciodata! Catalin Botezatu a venit nervos, dar si sensibilizat la maximum pe canapeaua lui Maruta. Bote e suparat ca presa nu scrie despre realizarile sale din domeniul modei, ci doar despre iubita Biaca si presupusul lui fiul. Asa ca a luat hotararea ca, de acum incolo, sa nu mai vorbeasca decat prin intermediul PR-ului sau. Pe Catalin il asteapta o perioada plina, pentru ca va participa in noul sezon “Dansez pentru tine”, unde se lupta printre altii cu Diana Dumitrescu, Dragos Bucurenci, Catalin Morosanu si Andreea Spataru.

Monica Columbeanu, proaspat intoarsa de la Londra, nu a fost prea linistita saptamana asta. Tabloidele au divortat-o de Irinel, numai ca totul pare un mare balon de sapun. Cand se va sparge si cine va iesi sifonat, vom afla in saptamanile care vor urma.

Citește și
vedete
Bazar monden! Cum s-a zgaltait lumea vedetelor saptamana aceasta. VIDEO
Ce s-a întâmplat înainte ca Liam Payne să moară. A apărut înregistrarea audio a apelului de urgență: „Trimiteți pe cineva de urgență, pentru că…”

Dana Nalbaru si sotul Dragos Bucur si-au scos la un eveniment moden fetita de 3 ani. Sofia a vorbit in exclusivitate pentru stirileprotv.ro si ne-a spus ca vrea sa fie cantareata, ca si mami. Iar Dana ne-a marturisit, ca dupa cum a invatat-o sotul, “nu spune niciodata nu”. Nici macar unei colaborari cu baietii de la Hi-Q.

Dupa un sfarsit de an trist, Analia Selis s-a intors din Spania, unde s-au mutat mama si surorile ei. Desi a pierdut o sarcina, cantareata ne-a marturisit ca abia asteapta sa aiba cel putin un copil. In plus, Analia invata de zor istoria si geografia Romaniei, pentru ca va da examen de obtinere a cetateniei.

Pentru ca ne apropiem cu pasi repezi de primavara si de momentul fustitelor, Alexandra Derevici de la Sport.ro ne-a aratat cum munceste in fiecare saptamana la sala. Exercitiile cardio o ajuta pe prezentatoarea TV sa se mentina si chiar sa treaca peste astenia specifica trecerii de la un anotimp la altul.

La mijlocul saptamanii ne-a vizitat Shaggy, ajuns in Romania la inaugurarea unui mall. Ne-a cantat, ne-a vorbit despre criza si ne-a marturisit in exclusivitate ca iubita lui ar trebui sa fie… “un pic nebuna”.

Din seria “Nicio saptamana fara Angelina si Brad”, am aflat ca actrita s-a impacat cu tatal ei John Voight, care si-a vizitat si nepoteii, iar Brad a dat semne ca si-a pus deja o verigheta care sa ateste faptul ca e deja “luat”. Nimeni nu stie insa daca va urma intr-adevar o nunta sau ceremonia s-a efectuat pe undeva prin lume, pe unde se plimba cei doi.

O alta clienta fidela in bazar, Lady GaGa a ajuns saptamana aceasta la spital, ca sa isi faca un test HIV. Cantareata e implicata in numeroase campanii privind protectia in timpul actului sexual si incearca sa convinga femeile sa poarte mereu in geanta un prezervativ si sa practice sexul protejat.

Tabloidele au explodat cu informatii despre Whitney Houston, a carei viata a fost distrusa de droguri si alcool. Sursele spun ca medicii i-au spus cantaretei sa se protejeze, pentru ca altfel va muri in 5 ani. Stirile sunt parca sustinute si de imagini de la concertele lui Whitney din Australia, unde fosta diva abia mai putea sa cante.

Hillary Duff a avut parte de cea mai interesanta experienta a saptamanii. A fost ceruta de nevasta si, dupa ce si-a asezat pe degetel inelul de un milion de dolari, a trecut la actiune. Adica si-a rasplatit viitorul sot cu un sex oral pe cinste, filmat de paparazzi.

Rihanna si-a serbat ziua de nastere alaturi de iubit, prieteni, dar si de... o pitica porno, o actrita in filmele pentru adulti care a dansat special pentru aniversata. Amy Winehouse ne-a aratat ca, pentru ea, lenjeria pe care o poarta poate sa fie si rupta, iar faptul ca nu e epilata prin partile esentiale nu e important.

Kate Moss si Naomi Campbell au participat la funeraliile designerului Alexander McQueen si si-au afisat tinutele indoliate, concepute in memoria acestuia.

Imaginea saptamanii e insa cea a lui Paris Hilton, care s-a gandit ca i-ar sta bine ca printesa din „Avatar”. Numai ca buclele blonde parca nu prea sunt din... film.

Articol recomandat de sport.ro
Ungurii au reacționat după ce România a obținut o nouă victorie în Nations League
Ungurii au reacționat după ce România a obținut o nouă victorie în Nations League
Citește și...
Bazar monden! Botezuri, Valentine's, flacara violet si fite de vedete
Bazar monden! Botezuri, Valentine's, flacara violet si fite de vedete

Multi s-au relaxat dupa Valentine’s Day, cum e cazul cuplului Angelina Jolie- Brad Pitt. Altii s-au intors de pe meleaguri straine, ca sa afle ca blonda Anya i-a tradat, dupa cum i s-a intamplat lui Mihai de la Hi-Q.

Bazar monden! Cum s-a zgaltait lumea vedetelor saptamana aceasta. VIDEO
Bazar monden! Cum s-a zgaltait lumea vedetelor saptamana aceasta. VIDEO

Amalia si Ilie Nastase ne-au luat prin surprindere si au anuntat ca divorteaza. Angelina Jolie si Brad Pitt ne-au aratat, in public, cat se iubesc, iar lumea modei isi ia "Adio" de la designerul Alexander McQueen.

Bazar monden! Cu ce se mai lauda vedetele! VEZI VIDEO
Bazar monden! Cu ce se mai lauda vedetele! VEZI VIDEO

Nebunie mondena saptamana aceasta. Pe la noi, a sarit in aer Voicu, zis si Ricky, cu tot cu Moni si Botezatu. Pe la ei, mesajul a fost mai complicat, cu Brad si Angy pentru prima oara impreuna in public dupa noul zvon de despartire.

Recomandări
Noul șef al NATO, mesaj pentru Putin după ce Zelenski și-a prezentat „planul de victorie”. Ce spune despre aderarea Ucrainei
Noul șef al NATO, mesaj pentru Putin după ce Zelenski și-a prezentat „planul de victorie”. Ce spune despre aderarea Ucrainei

Președintele Ucrainei, și-a susținut planul pentru victorie, la Bruxelles. Iar Washington-ul , a anunţat un nou ajutor militar consistent, pentru Ucraina, de 425 de milioane de dolari.

O „țintă aeriană” a pătruns 14 kilometri în România. Avioane F-16 și F-18, ridicate în aer. A fost emis mesaj RO-Alert
O „țintă aeriană” a pătruns 14 kilometri în România. Avioane F-16 și F-18, ridicate în aer. A fost emis mesaj RO-Alert

MApN a anunțat, joi, că, în jurul orei 17:00, sistemul de supraveghere radar al Armatei Române a indicat o ţintă aeriană de mici dimensiuni într-o zonă în largul Mării Negre, la aproximativ 150 km est de localitatea Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa.

Averile „prezidențiabililor” - Lista caselor și conturilor cu bani. Cine este cel mai bogat candidat la Cotroceni
Averile „prezidențiabililor” - Lista caselor și conturilor cu bani. Cine este cel mai bogat candidat la Cotroceni

Avem candidați la prezidențiale care au mai multe case, mașini, precum și sume impresionante în conturi, dar și candidați, care trăiesc doar din salariu și au credite.