Bataie in pat pe David Beckham. Pariu pe 30.000 de dolari!

Ultima actualizare: 13-04-2012 05:02
David Beckham

Intrecere inedita intre demoazelele din cluburile din Italia. Plictisite de aceleasi figuri din fotbal, fetele si-au pus in gand sa il atraga in asternuturi pe chiar David, ultimul sosit la Milano.

Victoria Beckham ar trebui sa faca ceva si inca rapid, pentru ca fetele in cautare de placeri si baieti cu bani si-au setat deja urmatoarea tinta.

David Beckham a venit la AC Milan sa joace fotbal, dar a devenit cel mai vanat in cluburi. Se spune ca mai multe prietene, obisnuite ca fotbalistii sa le cada in mreje, au facut deja pariu ca il vor seduce. Prima care va aduce dovezi va primi 30.000 de dolari.

Grupul fetelor vesele numara cam 20 de participante, care nu pierd niciun prilej sa incerce marea cu degetul. Ultimul a fost un eveniment caritabil, la care a fost licitat un tricou al lui David. Mai multe doritoare au incercat atunci sa ii intre in gratii, dar fotbalistul a parut rezervat. Sotia Victoria e insa la mii de kilometri departare, la Los Angeles, si nu se stie cat va rezista David.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!