Barrack Obama si Paris Hilton, expusi pentru vanzare la Bucuresti!


Ultimul update: Joi 29 Martie 2012 19:14
Data publicarii: Joi 06 Noiembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Pictorul Daniele Donde, notoriu in lume ca falsificator legal,
aduce la Bucuresti, o colectie originala. A numit-o "arta luxului", cu personaje celebre, transpuse pe foita de aur cu pietre Svarowski.

Pentru ca face, oricum, sute de bucati din fiecare, italianul le ofera amatorilor romani la preturi de zece ori mai mici decat in Statele Unite.
Barrack Obama, un metru pe doi, cu foita de aur, doua mii de euro. Profesorul Daniele Donde vinde acum si arta..electorala.

"Ambasadele si consulatele americane de peste tot il comanda, stiau cu totii inca de acum doua luni ca va castiga Obama", a declarat pictorul.

Americanii deschid larg portofelul pentru emblemele nationale. Asa a inceput "afacerea Marilyn".

"Pot sa fac si un milion de euro, dintr-o singura expozitie. Vand tablourile cu 15-20 de mii de euro si va spun sincer, nu sunt minciuni", a mai adugat acesta.

La noi, Paris Hilton, lucioasa ca si originalul, se vinde cu o mie de euro, sub pretul de productie. Oricum isi scoate profitul in alte tari, spune el.

Aici, de pilda, sunt o mie de pietre, si va asigur ca fiecare piatra costa cinci euro.

Reputatia pictorului vine insa, in primul rand, din falsuri. Semnate pe fata Renoir sau Van Gogh, iar pe spate Donde. 

Clientii cumpara copia, desi unii au si originalul ferecat in seif. Nu-i de mirare ca pictorul se desprinde cu greu de prima iubire, ideile "imprumutate".

Anul trecut, artistul a adus o suta de panze in Romania si le-a vandut pe toate. Acum, Mona Lisa cu strasuri si panzele "aproape" Manet raman pe standuri pana luni.

VIDEO PROTVPLUS.RO