Augustin Viziru, despre Vica Blochina. "Nu mi-as fi dorit sa castige, sper sa nu o mai intalnesc niciodata"

Ultima actualizare: 05-06-2015 06:52
augustin viziru

Emotii mari, dar si momente dramatice au marcat, sambata seara, finala emisiunii "Ferma vedetelor". Augustin Viziru, unul dintre concurenti, s-a ranit grav cand spargea lemne cu un topor si a trebuit sa mearga de urgenta la spital.

Desi a castigat proba si s-a calificat in ultima etapa a competitiei, locul in finala i-a fost luat de George Vintila, care dupa proba eliminatorie disputata cu Dan Helciug, a invins-o pe Vica Blochina si a castigat.

Luni, Augustin Viziru a fost invitat "La Maruta", unde a vorbit despre experienta de la "Ferma Vedetelor" si despre Vica Blochina.

"A fost o relatie de amicitie si nimic mai mult. In trei luni am reusit sa ne cunoastem destul de bine si rezultatul este dezastruos. Sper sa n-o mai intalnesc niciodata. Daca ar fi castigat Vica Blochina, probabil ca nu ieseam din casa vreo doua luni de zile! Nu mi-as fi dorit sa castige Vica. Eu eram in spital, eram cu mana pe masa sa-mi faca radiografie curgea sange si am zis "eu nu intru in operatie pana nu vad cine castiga". Si la un moment dat doctorul care imi facea radiografie se ridica si spune "A castigat Vintila", a declarat Augustin Viziru la emisiunea "La Maruta".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO