Antonia si Alex Velea concureaza unul impotriva celuilalt la "Uite cine Danseaza". Show-ul, in direct, la ProTV, luni, 20:30

×
Codul embed a fost copiat

Cei 12 concurenti care se vor lua la intrecere de luni pe scena de la "Uite cine Danseaza!" sunt vedete din showbiz, alese din cele mai diverse domenii.

Cantareti, actori, fotomodele, staruri de televiziune, dar si maestri bucatari sau luptatori. Cu totii sunt decisi sa impresioneze juriul si publicul, alaturi de partenerii lor coregrafi, dar si sa se distreze alaturi de fanii lor din fata televizoarelor.

Antonia si Alex Velea sunt doi dintre cei mai iubiti cantareti romani, au milioane de fani si traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi sunt nedespartiti si pana acum au luptat doar impreuna pentru tot ce si-au dorit, insa incepand din 6 martie, de la 20:30, Antonia si Alex vo intra in competitie si isi vor demonstra aptitudinile de dansatori la "Uite cine danseaza"!

Este pentru prima data cand Antonia si Alex participa impreuna intr-un show de televiziune in calitate de concurenti si lupta unul impotriva celuilalt.

In competitia "Uite cine danseaza" intra de luni si fostul fotomodel Anca Serea. Sotul sau, cantaretul Adrian Sina dar si cei cinci copii ai lor sunt alaturi de frumoasa vedeta si o sustin in tot ceea ce face.

Citește și
dans
Mihaela Radulescu si Andreea Marin, pe acelasi platou de filmare din 6 martie. "Uite cine danseaza", luni, la PRO TV
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Octavian Strunila va intra si el cu gratie pe scena "Uite cine danseaza!". Le va arata romanilor si juratilor ca dansul nu ii este strain si va face totul pentru a merge cat mai departe in competitie.

Actrita si cantareata Lili Sandu spera si ea sa castige "Uite cine danseaza". Vrea sa demonstreze ca prin dans se pot genera o multitudine de trairi.

Marius Manole, unul dintre cei mai apreciati actori romani, va pasi de luni in scena de la "Uite cine danseaza". Are atuuri puternice, pentru ca a jucat in zeci de spectacole de teatru, dar si in filme, insa a terminat si coregrafia. Mai mult, anul trecut a fost decorat de presedintele Romaniei cu Ordinul "Meritul Cultural in grad de Cavaler".

Show va face la "Uite cine danseaza" si Oana Zavoranu. Are un caracter puternic, spune intotdeauna ceea ce gandeste, are un simt al umorului extrem de dezvoltat si este o adevarata luptatoare. Cu o cariera de peste 15 ani in media, Oana a demonstrat ca muzica si dansul nu ii sunt deloc straine. Una dintre rivale ii va fi Dana Budeanu, celebru desingner de moda dar si una dintre cele mai neconventionale personalitati din Romania.

Spectacolul nu ar fi fost complet fara Rona Hartner pe scena. Actrita, cantautoare, cantareata, compozitoare si textiera, Rona este decisa sa si demonstreze inca o data talentul incredibil.

Una dintre cele mai inedite prezente pe ringul de dans este Sandu Lungu, unul dintre cei mai buni luptatori din Romania.

Printre concurentii de la "Uite cine Danseaza" se afla si maestrul bucatar Joseph Hadad. Pe langa pasiunea pentru gastronomie de top, Joseph iubeste muzica si dansul.

Una dintre cele mai bune voci masculine din Romania, Liviu Teodorescu, vrea sa demonstreze ca este la fel de bun si in ringul de dans.

De luni, romanii isi vor putea sustine favoritii LIVE la "Uite cine Danseaza".

 

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
"Uite cine danseaza" incepe luni la ProTV. Cine sunt vedetele care promit un spectacol de poveste

Vedete iubite din Romania se pregatesc sa traiasca cele mai intense emotii in pasi de dans. De luni vor avea de trecut examene dificile in fata juriului de la "Uite cine danseaza".

Mihaela Radulescu si Andreea Marin, pe acelasi platou de filmare din 6 martie.
Mihaela Radulescu si Andreea Marin, pe acelasi platou de filmare din 6 martie. "Uite cine danseaza", luni, la PRO TV

Ce multa vreme parea imposibil se transforma acum in realitate. Mihaela Radulescu si Andreea Marin se intalnesc din 6 martie pe acelasi platou de filmare. Noul show care incepe luni la ProTV, ''Uite cine danseaza'', le pune fata-n fata pe cele doua vedete

Recomandări
Klaus Iohannis cumpără arme din Coreea de Sud. Un contract de 725,7 milioane de dolari ar fi fost încheiat la Seul
Klaus Iohannis cumpără arme din Coreea de Sud. Un contract de 725,7 milioane de dolari ar fi fost încheiat la Seul

Liderii sud-coreean şi român s-au angajat să stimuleze cooperarea în industria de apărare, în timp ce Seulul încearcă să se impună ca al patrulea exportator de armament din lume.

Prima reacție a lui Iohannis, după retragerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu: „Nu este un mare succes al coaliţiei”
Prima reacție a lui Iohannis, după retragerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu: „Nu este un mare succes al coaliţiei”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, în Coreea de Sud, că decizia de a retrage candidatura lui Cătălin Cîrstoiu şi a veni cu caniddaţi separaţi la Primăria Capitalei nu este, în mod cert, un mare succes al coaliţiei.  

Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ
Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ

Meteorologii anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, dar şi precipitaţii mixte la munte.