Angelina Jolie, implicata intr-un accident auto. Doua cauciucuri ale masinii care o transporta au explodat

Ultima actualizare: 04-12-2014 07:01
angelina jolie

Angelina Jolie a fost implicata intr-un accident auto, dupa ce masina care o transporta de la o proiectie a filmului sau "De neinvins/ Unbroken" a intrat cu viteza prea mare intr-o curba, iar doua cauciucuri au explodat, insa actrita nu a fost ranita.

Actrita Angelina Jolie, in varsta de 39 de ani, a scapat nevatamata dupa ce masina care o transporta acasa de la o proiectie a filmului "De neinvins/ Unbroken", organizata intr-un cinematograf din Beverly Hills, a intrat cu viteza intr-o curba, iar doua cauciucuri au explodat.

"Masina a intrat in curba cu viteza mare. Angelina s-a intrebat, probabil, daca nu au lovit o alta masina. A fost destul de rau, cauciucurile au explodat si este uimitor ca nu s-a intamplat nimic grav. Nu as fi surprins daca Angelina ar avea urme de la centura de siguranta", a declarat o sursa pentru X17Online.

Potrivit presei americane, la putin timp de la accident, actrita ar fi fost preluata de o alta masina inchiriata.

Filmul la a carei proiectie asistase inainte de accident este regizat chiar de actrita, dupa un scenariu al fratilor Coen. Pelicula spune povestea vietii lui Louis Zamperini, un erou din Al Doilea Razboi Mondial, fost atlet care a participat la Jocurile Olimpice de Vara de la Berlin, din 1936. Acesta a petrecut 47 de zile in deriva pe Oceanul Pacific, dupa ce avionul militar in care se afla s-a prabusit. Barbatul a petrecut doi ani ca prizonier de razboi, dupa ce a ajuns la tarm pe un teritoriu controlat de japonezi.

Filmul "De neinvins/ Unbroken" va avea premiera in Statele Unite pe 25 decembrie. Pe ecranele din Romania, pelicula va putea fi vazuta din 23 ianuarie 2015. Angelina Jolie, care s-a casatorit in aceasta vara cu Brad Pitt, a anuntat recent ca doreste sa se dedice in viitor regizarii de filme si ca nu doreste sa mai apara in fata camerelor.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO