Angelina Jolie crede ca Brad Pitt o insala. Cei doi si-au anulat planurile de nunta

×
Codul embed a fost copiat

Cel mai frumos cuplu de la Hollywood traverseaza o criza conjugala. Se pare ca Brad Pitt si Angelina Jolie au anulat planurile de nunta, pe motiv ca viitoarea mireasa este extrem de nesigura de logodnicul ei.

Presa americana sustine ca Angelina este obsedata de gandul ca Brad ar putea sa o insele.

Nesiguranta ei a fost sporita de recenta reclama la parfumul Chanel, pe care actorul a filmat-o alaturi de doua frumoase fotomodele.

Brad nu face mare lucru s-o linisteasca, ba chiar este "foarte distant", spune aceeasi sursa. Cei doi actori ar fi trebuit sa isi oficializeze relatia in septembrie, la castelul lor din Franta.

Articol recomandat de sport.ro
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV
Citește și...
Visul transformat in cosmar al unei tinere angajate de o milionara.
Visul transformat in cosmar al unei tinere angajate de o milionara. "M-a tratat ca pe o sclava"

O tanara care aspira la o cariera de model a fost nevoita sa accepte o slujba de insotitoare intr-o familie foarte bogata din Manhattan, pentru a strange banii care ar fi ajutat-o sa-si implineasca visul.

"Mi-am inselat iubitul cu doi colegi". Aventura s-a terminat cat se poate de prost pentru o tanara

O tanara de 20 de ani se afla intr-o situatie extrem de delicata, din care nu intrevede nicio iesire. Ea striga disperata dupa ajutor: “Am fost o proasta si acum sunt la marginea prapastiei. Spuneti-mi ce sa fac”.

"Traiesc un cosmar de cand mi s-a destainuit". Ce a aflat acest barbat despre iubita lui

Un barbat de 48 de ani care are o iubita cu 19 ani mai tanara traieste un cosmar de cand a aflat ce fel de viata a dus femeia inainte sa-l cunoasca.

Recomandări
George Simion, față în față cu Andreea Esca. Cum a răspuns la întrebarea
George Simion, față în față cu Andreea Esca. Cum a răspuns la întrebarea "Sunteți un om violent?"

La PRO TV, continuă seria de interviuri cu principalii candidați la prima functie în stat, iar invitatul de joi seara este liderul AUR, George Simion.

Alertă în România. Autoritățile se așteaptă la o viitură pe Dunăre. Care sunt punctele critice
Alertă în România. Autoritățile se așteaptă la o viitură pe Dunăre. Care sunt punctele critice

Autorităţile monitorizează întreg sectorul de Dunăre care traversează România, fiind aşteptată o viitură care va duce la creşterea nivelului apei până la finalul lunii.

Delir antivaccinist al Dianei Șoșoacă în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat! Plandemia nu a existat niciodată”
Delir antivaccinist al Dianei Șoșoacă în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat! Plandemia nu a existat niciodată”

Diana Șoșoacă a avut, miercuri, un discurs antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei boli.