Andre Rieu și Gheorghe Zamfir, concert magic la Cluj. ”Publicul din România este fantastic”

05-04-2019 08:30

Peste 8.000 de clujeni s-au bucurat joi seara de un concert magic marca Andre Rieu. Alături de el pe scenă a urcat și maestrul Gheorghe Zamfir.

Artistul olandez se află în țara noastră pentru a treia oară. Şi pentru că solicitările din partea publicului au fost foarte mari, concertele din orașul de pe Someș vor continua până duminică seară.

Entuziasmaţi, miile de spectatori au cântat într-un glas alături de Andre Rieu. Iar la un moment dat chiar au transformat Sala Polivalenta într-un imens ring de dans.

Unul dintre cele mai emoţionate momente a fost cel în care pe scenă a urcat alături de Andre Rieu şi maestrul Gheorghe Zamfir cu care au interpretat o piesă celebra în toată lumea - "Pastorul singuratic".

Marele violonist, dirijor şi compozitor olandez recunoaşte că revine în ţara noastră cu drag pentru că este primit cu multă căldură.

Andre Rieu: "Publicul din România este fantastic. Sunt foarte primitori, când fac o glumă ei râd, după plâng, apoi dansează. E aşa cum un public ar trebui să fie. Nu poţi să cânţi în România fără Gheorghe, ne iubim reciproc şi de fiecare dată când urcăm pe scenă - nici nu mai trebuie să repetăm. El e aici sus, iar eu sunt aici."

Deşi programase doar o singură reprezentaţie, cererea mare a publicului i-a făcut pe organizatorii evenimentului să îl convingă pe Andre Rieu să concerteze alte trei seri la Cluj.


VIDEO PROTVPLUS.RO