Alain Delon nu stia ca in Romania cojocul cu guler ii poarta numele. Actorul, impresionat de primirea de la Cluj

Ultima actualizare: 13-06-2017 06:51

"A fost incredibil sa am alaturi o multime atat de mare. In Franta nu mai vad asa ceva", a declarat actorul Alain Delon, la Cluj.

Peste 3.500 de oameni au venit sa-l intampine la Festivalul International de Film Transilvania. Organizatorii au intins covorul rosu pentru invitatul special, in varsta de 81 de ani, care va primi premiul pentru intreaga sa cariera.

In ropote de aplauze, cu flori si pixuri gata pregatite pentru autografe - asa a fost primit Alain Delon de mii de oameni nerabdatori sa il vada si in realitate.

Dupa ce a pasit pe covorul rosu, printre fanii entuziasmati, actorul francez in varsta de 81 de ani a urcat pe scena:

"Buna seara tuturor! Ma bucur sa fiu in aceasta seara aici pentru ca in seara asta v-am adus soarele. Sunt incantat, totusi, ca in public sunt mai multe femei decat barbati."

Doamnele l-au sorbit din priviri pe legendarul actor de care au fost indragostite in tinerete.

"Suntem din Ungaria si am venit special pentru acest eveniment, apoi ne intoarcem acasa", spune o turista.

"Am venit tocmai de la Oradea sa il vad. L-am gasit foarte in forma, neschimbat", spune o admiratoare.

Vineri seara, in Piata Unirii din Cluj, pe un ecran gigant, a fost proiectat filmul Afacerea Pigot, in care Alain Delon joaca rolul unui carismatic politist.

"In Franta nu mai vezi asa ceva si poate niciaieri in alta parte. A fost o piata ticsita de oameni, peste 3.500 de oameni pentru... Ma rog, nu sunt presedintele pepublicii, nu sunt generalul De Gaulle... A fost impresionant si mi-a incalzit sufletul, mi-a facut cu adevarat mare placere, mai ales ca nu s-a intamplat la mine acasa. Exista o zicala cum ca nimeni nu e profet in tara lui. Eu, unul, sunt mult mai iubit in lumea larga decat in Franta", a declarat in conferinta de presa Alain Delon.

Alain Delon le-a dat cateva sfaturi actorilor tineri, a vorbit despre dragoste si a recunoscut ca nu stia ca acel cojoc purtat de el in mai multe filme a devenit atat de popular in Romania, incat ii poarta chiar numele.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO