Afla cat castiga Moni, Bianca si Oana Bercaru pentru prezentarile de moda!

07-04-2010 00:00


Oana Bercaru

Orice model vrea sa castige cat mai bine! E adevarat ca modelele noastre nu sunt platite ca Naomi Campbell sau Claudia Schiffer, dar se straduiesc sa ajunga si ele dive.

Desi multe manechine se plang ca in Romania nu se castiga atat de bine din modelling, sunt cateva care se pot lauda ca primesc sume frumusele pentru prezentarile de moda in care nu defileaza mai mult de 5 minute pe scena.

Monica Columbeanu este unul dintre modelele de top, iar tariful acesteia pentru prezentari se situeaza intre 1.000 si 1.500 de euro.

Rosemarie Florescu spune ca a primit 2.000 sau 3.000 de euro pentru o prezentare, ceea ce inseamna mai putin decat se castiga in afara. Din categoria manechinelor bine cotate face parte si mulatra Laurette. Primeste in jur de 600 de euro pe prezentare, dar sunt seri cand are mai multe prezentari si castiga mai bine.

Se zvoneste ca Gina Pistol ar lua, la o prezentare, aproximativ 500 de euro. E urmata de Bianca Dragusanu si Ramona Gabor, care cer 300 de euro. Oana Bercaru intra la categoria 100 de euro.

Afla mai multe despre cat castiga modelele de la noi!

Sursa: ACASA TV

VIDEO PROTVPLUS.RO