Adele a dezvaluit ca e casatorita. Cine este sotul celei mai bogate artiste din Marea Britanie

adele getty

Adele a dezvaluit ca este casatorita, in timpul unui concert pe care l-a sustinut in Australia

 Interpreta britanica Adele a dezvaluit ca este casatorita, in timpul unui concert pe care l-a sustinut in weekend in orasul australian Brisbane, inainte de a canta melodia ”Someone Like You”, informeaza nme.com. ”Acel sentiment cand te indragostesti de cineva este cel mai frumos sentiment din lume. Si sunt dependenta de acel sentiment. Insa, evident, nu pot continua sa il caut, pentru ca sunt casatorita acum. Mi-am gasit urmatoarea persoana”, a spus Adele, primind aplauzele publicului.

Cantareata se afla din 2011 intr-o relatie cu Simon Konecki, fondatorul drop4drop, o organizatie de caritate care lupta pentru accesul global la apa potabila curata. Pana in prezent, cei doi au refuzat sa confirme mariajul. Adele si Simon Konecki au impreuna un fiu, Angelo, in varsta de patru ani.

Recent, Adele a raspuns criticilor in privinta aparitiei sale la gala premiilor Grammy, unde a purtat o rochie de culoare verde, dupa ce cateva voci din retelele de socializare au asemanat-o cu printesa Fiona din filmele animate ”Shrek”. ”Nu imi pasa. Am purtat o rochie Givenchy. Ei (persoanele care i-au criticat aparitia la eveniment, n.r.) pot spune ce vor”, a spus artista la un concert anterior, sustinut in Perth.

Cantareata britanica Adele a castigat cinci trofee cea de-a 59-a editie a galei premiilor Grammy, inclusiv la categoriile ”cel mai bun album al anului”, ”cel mai bun cantec al anului” si ”inregistrarea anului”. Adele, nascuta pe 5 mai 1988, in Marea Britanie, este interpreta si compozitoare. In 2008, a lansat primul album de studio, ”19”, care s-a vandut in peste 6 milioane de copii. In 2009, a castigat doua premii Grammy si a fost supranumita de presa britanica ”Noua Amy Winehouse”.

Citește și
adele
Adele s-a speriat de un liliac, in timpul unui concert in Mexic. "A aterizat chiar langa capul tau"
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

In 2011, si-a lansat al doilea album de studio, ”21”, care, datorita unor piese precum ”Rolling in the Deep”, ”Someone Like You” si ”Set Fire to the Rain”, a avut un succes fenomenal si s-a vandut in peste 29 milioane de copii pe plan mondial. Acel album i-a adus artistei britanice sase premii Grammy in 2012. In acelasi an, a inregistrat piesa ”Skyfall”, tema muzicala a filmului onomim din seria ”James Bond”, pentru care a fost premiata cu un Glob de Aur si un premiu Oscar.

Al treilea album de studio al cantaretei Adele, ”25”, a debutat pe primul loc in topul Billboard 200, in momentul lansarii sale, pe 20 noiembrie 2015. ”Hello”, ”When We Were Young” si ”All I ask” sunt primele trei single-uri extrase de pe acest album.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Adele, marea castigatoare a premiilor Grammy. Artistei
Adele, marea castigatoare a premiilor Grammy. Artistei "i-a scapat" o injuratura intr-un moment dedicat lui George Michael

Adele este marea castigatoare a premiilor Grammy, decernate in cadrul unui show la Los Angeles. Cantareata britanica a primit cinci trofee, inclusiv pe cele mai ravnite - cantecul si albumul anului.

Adele s-a speriat de un liliac, in timpul unui concert in Mexic.
Adele s-a speriat de un liliac, in timpul unui concert in Mexic. "A aterizat chiar langa capul tau"

Adele a avut o intalnire cu un liliac, in timpul unui concert pe care il sustinea in Mexic. Cantareata s-a speriat si s-a oprit din cantat cand mamiferul zburator s-a apropiat in viteza de ea.

Adele a dezvaluit ca a suferit de depresie dupa nasterea fiului ei. Cum a reusit sa depaseasca momentele grele
Adele a dezvaluit ca a suferit de depresie dupa nasterea fiului ei. Cum a reusit sa depaseasca momentele grele

Adele a vorbit pentru prima oara public despre momentele grele prin care a trecut dupa nasterea fiului ei, Angelo, in urma cu patru ani.

Anuntul surprinzator facut de Adele in timpul unui concert in Boston:
Anuntul surprinzator facut de Adele in timpul unui concert in Boston: "Sunt disperata. Ce-ar trebui sa fac?"

Adele, in varsta de 28 de ani, a dezvaluit in timpul unui concert recent ca vrea sa faca o pauza de turnee si sa studieze la Universitatea Harvard din Statele Unite, informeaza contactmusic.com.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.