Actrita Nastassja Kinski a vizitat Centrul de pregatire a gimneastelor de la Deva. Ce a spus despre Nadia Comaneci

Ultima actualizare: 12-06-2015 07:17

 Fascinata de Nadia Comaneci, actrita Nastassja Kinski, premiata in acest weekend la Festivalul International de Film Transilvania de la Cluj, a vizitat Centrul de pregatire a gimnastelor de la Deva.

Vrea sa realizeze un documentar despre importanta sportului in dezvoltarea copiilor, in care sa includa tara noastra, si povestea gimnastei cu prima serie de zece. Actrita de 54 de ani va parasi Romania miercuri dimineata.

Cunoscuta pentru rolurile din Tess, Cat People sau Paris Texas, actrita Nastassja Kinski a declarat, la gala de inchidere a festivalului, ca este o mare admiratoare a gimnastei noastre Nadia Comaneci.

Luni dupa-amiaza, actrita de de 54 de ani a facut o scurta vizita la Deva, la centrul unde s-a pregatit Nadia si unde acum se antreneaza fetele care vor trasa viitorul gimansticii romanesti. Micile sportive au primit-o cu entuziasm.

Intr-un viitor apropiat, spune Nastassjia Kinski, va reveni in Romania, pentru a filma la centrul de pregatire din Deva.

Actrita de origine germana a fost dornica sa afle cum decurge pregatirea gimnastelor, si a primit toate detaliile de la antrenorul lotului national de junioare, Nicolae Forminte.

Luni seara, actrita a revenit la Cluj, iar miercuri va pleca spre Statele Unite.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO