A inceput Electric Castle. Surprizele pregatite pentru cei peste 150.000 de tineri prezenti la festival

12-07-2017 12:59


Peste 150 de mii de oameni dornici de distractie sunt asteptati incepand de miercuri la Castelul Bunfy din Bontida, Cluj, unde a inceput festivalul Electric Castle.

Vor fi cinci zile de concerte cu dj renumiti, iar o parte din incasari vor fi folosite pentru refacerea castelului.

Inca de dimineata primii tineri au ajuns la Cluj cu trenul din
toata tara si s-au indreptat catre castelul Banffy. Aici pregatirile sunt pe ultima suta de metri: s-au instalat corturi pentru ei in zona de camping, insa sunt si multi care vor veni cu corturile de acasa. Altii se vor caza in oras, la pensiuni ori hoteluri.

Organizatorii au amenajat la castel si o zona pentru mancare si un supermarket. Miercuri seara va fi o petrecere specifica anilor 80 si vor urca pe scena Mirabela Dauer si Corina Chiriac, dar si dj renumiti din tara si din strainatate

Cativa tineri au venit din Bucuresti special pentru Electric Castle. Si-au luat pelerine si cizme de cauciuc si ne spun veseli ca a plouat si in anii trecuti, dar toata lumea s-a distrat la festival.

"Misto festival, e a doua oara cand vin, ne ducem sa ne cazam, va fi super distractie".

Altii au un buget de criza si vor incerca sa se descurce pe toata durata celor 5 zile, cu putina economie.

"Am venit cu 4 milioane la mine, sper sa imi ajunga, o sa consum din supermarket, sa ies mai ieftin".

In fiecare seara vor concerta artisti din toata Europa. Insa si ziua distractia continua. 200 de artisti vor urca pe cele 9 scene dintre care 5 vor fi acoperite in cazul in care va ploua. Petrecaretii vor avea parte de experiente inedite pentru ca gradina castelului a fost transfornata intr-un adevarat oras al distractiei.

Miercuri, accesul la festival se va face de la ora 18.

VIDEO PROTVPLUS.RO