1 decembrie se sarbatoreste cu muzica de calitate si momente memorabile la "Vocea Romaniei"

Ultima actualizare: 04-12-2015 00:47

De 1 decembrie competitia devine sarbatoarea muzicii la Vocea Romaniei! Urmatorii 16 concurenti isi unesc vocile in cinstea Romaniei!

Antrenorii au ales cele mai bune piese pentru elevii lor si sunt gata sa le aduca telespectatorilor un spectacol memorabil si sa aleaga impreuna cele mai bune voci care vor merge in etapa urmatoare si vor continua lupta pentru trofeul Vocea Romaniei si premiul in valoare de 100.000 de euro.

#echipatudor intra in concurs maine cu Cristina Balan, Daniel Balan, Claudia Andas si Tincuta Fernea, #echipaloredana va fi reprezentata de Iulian Selea, Mihai Rait, Bogdan Vladau si Cristina Vasopol, #echipasmiley ii va aduce pe scena vocilor in editia speciala de 1 decembrie pe Diana Hetea, Diana Cazan, Michel Kotcha si Nora Denes, iar #echipamoga continua batalia live cu Andrei Vitan, Alex Florea, Tomi Weissbuch si Cristina Stroe.

Concurentii au repetat zi de zi pentru momentele pe care le vor prezenta maine, de la 20:30, in cea de-a doua editie live Vocea Romaniei si vor interpreta atat hit-uri internationale, cat si melodii romanesti consacrate, precum Drumurile noastre, Un actor gabit sau Timpul. Pe langa piesele pe care le vor canta pentru a-si demonstra calitatile vocale si a convinge publicul si antrenorii ca merita sa mearga mai departe in competitie, concurentii vor sarbatori asa cum se cuvinte ziua Romaniei si 20 de ani de PRO TV si vor avea o serie de surprize pentru telespectatori.

MARTI, de la 20:30, romanii sunt invitati la o editie speciala Vocea Romaniei si la un show desavarsit cu muzica de calitate, coregrafii senzationale si momente de neuitat, unde isi pot vota favoritii, pe care-i vor trimite mai departe catre marele trofeu.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO