Vocea Romaniei debuteaza LIVE, vineri seara, de la 20.30, la ProTV. Invitatul-surpriza care va urca pe scena


Ultimul update: Luni 30 Noiembrie 2015 07:10
Data publicarii: Vineri 27 Noiembrie 2015 08:37
Categorie: Stiri Mondene
Vocea Romaniei

"Vocea Romaniei" vine in direct, in casele romanilor. Show-urile live debuteaza vineri seara, iar antrenorii promit momente de exceptie, coregrafii spectaculoase, foarte multe surprize, distractie si invitati speciali.

Tot vineri seara, ProTV lanseaza si concursul "Fii VIP la Vocea Romaniei".

16 concurenti vor urca diseasra pe scena vocilor. Si trebuie sa demonstreze ca merita sa mearga mai departe in competitie si sa lupte pentru trofeul Vocea Romaniei si premiul in valoare de 100 de mii de euro.

Echipa lui Tudor Chirila va fi reprezentata in primul show live de Roxana Morar, Armand Murzea, Sabrina Stroe si Cristina Lupu.

Din echipa Loredanei vor urca pe scena Gabriela Amzaru, Antonio Fabrizi, Florentina Ciuna si Alexandra Mitroi.

Echipa lui Smiley va fi reprezentata de Tibi Ibitoye, Larisa Ciortan, Ruxandra Anania si Sergiu Ferat.

Iar din echipa lui Moga, primii care vor aparea in editiile live sunt: Delia Pitu, Elvis Silitra, Irina Pelin si Stefan Tanase.

Vineri seara, va fi prezent si un invitat special. Antonia va urca din nou pe scena de la Vocea Romaniei.

Antonia: "Sunt foarte emoționata si bucuroasa sa revin pe scena de la Vocea Romaniei sa cant noul meu single, Dream About My Face. Abia astept sa ascultati piesa, sa vedeti noul show alaturi de dansatorii mei si de band."

Din aceasta seara, o parte dintre tweet-urile postate pe #vocearomaniei se vor vedea si la televizor. In plus, surprizele pentru utilizatorii Twitter care posteaza pe #vocearomaniei nu se opresc aici: ProTV lanseaza concursul Fii VIP la Vocea Romaniei, in urma caruia patru fani norocosi vor fi invitati la finala show-ului si vor avea parte de o experienta VIP!

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO