Trupa Phoenix aniverseaza 55 de ani, printr-o serie de concerte. Primul show, la Arenele Romane, de ziua lui Nicu Covaci

05-04-2017 15:57


Phoenix 55

Trupa Phoeniex incepe pe 19 aprilie o serie de concerte aniversare, cu prilejul implinirii a 55 de ani de existenta.

19 aprilie este si data de nastere a liderului Nicu Covaci, astfel ca la Arenele Romane din Bucuresti va avea loc un concert-eveniment.

Phoenix and friends Rock Edition va aduce pe scena alaturi de Phoenix invitati speciali din zona rock-ului, muzicieni de valoare cu care Phoenix a colaborat de-a lungul timpului si care au schimbat, fiecare in felul lor, fata muzicii romanesti:

- Dan Andrei Aldea, Calin Pop (Celelalte Cuvinte), Roman Iagupov (Zdob si Zdub), A G Weinberger, Rares Totu, Alin Oprea (Talisman), Crivat si Luparul (Bucovina), Trooper, Bodo (Proconsul), Eugen Mihaescu si Gabi Gurita Nicolau (Krypton), Tavi Iepan (Rezident Ex), precum si alti invitati-surpriza.

De asemenea, la Arenele Romane va fi prezent si Malcolm J. Lewis, celebru pentru colaborarile cu artisti ca Ozzy Osbourne sau Humble Pie.

Un loc aparte in cadrul concertului va fi rezervat unor artisti foarte tineri: chitaristii Flavia Staicu si Andrei Cerbu, amandoi in varsta de 14 ani. Ei fac parte din programul de sustinere a tinerilor muzicieni, desfasurat in ultimii ani de catre membrii formatiei Phoenix.

Dupa concertul de la Arenele Romane, partea a doua a serii de 19 aprilie va fi dedicata unui concert de tip jam-session al formatiei Phoenix in clubul Tribute, in cadrul unui eveniment restrans cu ocazia zilei de nastere a lui Nicu Covaci.

"Fanii vor sarbatori impreuna cu Nicu cei 70 de ani de viata si cei 55 de ani pe scena alaturi de Phoenix, intr-o noapte unica, deschisa prietenilor, fanilor, reprezentantilor mass-media si tuturor celor care au facut ca fenomenul Phoenix sa existe acum si pana acum!" - spun organizatorii evenimentului.

Biletele pot fi achizitionate de pe www.AmBilet.ro si de la sediul Promusic Events (str. Traian Demetrescu nr.9).

Pretul biletelor:

- Primele 250 de bilete vandute in reteaua ambilet.ro: 75 lei
- Urmatoarele 250 de bilete: 90 lei
- Dupa vanzarea primelor 500 de bilete, pretul celor ramase va fi de 120 lei.
- Categorie VIP! Numar limitat de bilete VIP, care includ: accesul la evenimentul de la Arenele Romane, acces la Atferparty (aniversare Nicu Covaci 70, club Tribute), cadou promotional din partea formatiei Phoenix, sesiune foto si de autografe = 300 lei.

• Accesul la afterparty – club Tribute – este posibil numai prin achizitionarea biletelor de categoria VIP la evenimentul de la Arenele Romane.

@CristianMatei

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO