Rock, punk, indie, electro si jazz la Bucharest Craft Beer Festival: OCS, Byron, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L si Helen

concert parc

OCS, Byron, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L. si Helen sunt trupele care vor urca pe scena Bucharest Craft Beer Festival 2017.

Evenimentul, aflat in acest an la cea de-a doua editie, are loc intre 9 si 11 iunie, la Verde Stop (pe strada Barbu Vacarescu nr. 162-164 din Capitala).

Fie ca este rock in maniera Byron, rock alternativ de la OCS, punk marca E.M.I.L., indie-rock in stilul Les Elephants Bizarres, sau un amestec fin de jazz si electro-pop in interpretarea Helen, muzica de la Bucharest Craft Beer va satisface si cele mai exigente gusturi.

Programul concertelor, pe zile, se prezinta astfel:

- 9 iunie – BYRON
- 10 iunie – E.M.I.L. & LES ELEPHANTS BIZARRES
- 11 iunie – HELEN & OCS

Citește și
Documentar Balta Alba, Partizan
Documentarul despre muzicienii din "Balta Alba", proiectat din nou la Bucuresti. Evenimentul, urmat de show Partizan acustic
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

Byron – canta "un fel de rock", s-a infiintat in 2006 si a lansat de atunci sase albume de studio si trei DVD-uri live.

Cei de la Byron au filmat un concert in Salina Turda si un altul cu o fanfara militara si un cor de elevi. Au compus coloana sonora pentru un serial original HBO Romania, iar cel mai nou album al lor, „Eternal Return”, a fost inregistrat in High Resolution la Dublin.

Trupa este formata din: Dan Byron (voce, chitara, flaut), Sergiu Mitrofan (clape, chitara, voce), Dan Georgescu (chitara), László Demeter (chitara bas), Ovidiu Cristian (tobe).

E.M.I.L. – infiintata in anul 2000, este una dintre cele mai longevive si mai cunoscute trupe de punk-rock din Romania.

A urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din tara si a cantat in deschiderea legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. Formatia are patru albume la activ, iar in componenta ii are pe: Sorin Badulescu (voce), Niculae Barbu (chitara bas), Gabi Georgescu (chitara), Andrei Stoianovici (chitara) si Eugen Imecs (tobe).

Les Elephants Bizarres – este cea mai carismatica trupa de indie electro synthpop din Romania.

De la formarea sa in 2007, componenta trupei ii include pe basistul Mihai Marin si solistul vocal Stefan Matei. O schimbare de componenta din 2014 i-a adus in formatie pe chitaristul Enver Mamut si pe Tudor Amarandei la clape.

Tobosarul Bogdan Alexandrescu s-a alaturat si el formatiei in 2016. De-a lungul carierei, trupa a adunat sute de concerte de succes, dintre care cateva in cadrul unor festivaluri mari din tara, dar si in deschiderea unor nume mari ale scenei internationale (cum ar fi Roxette, pentru a da numai un exemplu).

Helen – proiect muzical ce dezvaluie la festivalul nostru un amestec de indie-electro-pop, in interpretarea unei voci cu pregatire si experienta in muzica jazz.

Omul cu sobolani – „Dau doua beri goale pentru una plina, cine se combina, cine se combina?”, suna cel mai cunoscut refren al trupei cunoscute sub acronimul OCS.

Celebra trupa de rock alternativ va implini in aceasta vara 20 de ani de activitate, iar componenta sa actuala se prezinta astfel: Dan Amariei (solist vocal), Nicolae Arama (chitara), Radu Andrei (chitara bas) si Mihnea Dobrota (tobe).

Bucharest Craft Beer Festival prezinta fenomenul berii artizanale - un fenomen bazat pe individualitate, creativitate si experiment, spun organizatorii evenimentului.

Pe langa bere, vedeta evenimentului, festivalul propune si diverse tipuri de cidru si mancaruri deosebite: de la mancare mexicana sau burgeri gourmet, la barbecue texan si pizza traditionala, oferta culinara a festivalului va intregi pe deplin gustul aparte al berilor.

In plus, in cadrul festivalului se vor gasi mai multe atractii precum un targ de viniluri, un barber shop si altele.

Biletele se gasesc la vanzare in reteaua IaBilet si online pe IaBilet.ro, la pretul de 17 lei pentru biletul de o zi si 45 de lei pentru un abonament de trei zile.

Organizatorii pun la dispozitia publicului si o promotie Early Bird, astfel incat pana in data de 2 iunie, abonamentele vor avea pretul de 39 de lei.

Biletele pentru Bucharest Craft Beer Festival 2017 se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet.ro (Magazinele Flanco, Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la statia de metrou Unirii, langa casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe), precum si in zilele de festival, la intrare si pe aplicatiile de IOS si Android IaBilet.

Articol recomandat de sport.ro
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Citește și...
Cantareata americana de origine jamaicana Candice Hoyes aduce jazzul newyorkez la ARCUB:
Cantareata americana de origine jamaicana Candice Hoyes aduce jazzul newyorkez la ARCUB: "Sublima si totusi romantica"

Candice Hoyes, una dintre cele mai captivante si expresive voci de jazz americane, concerteaza la ARCUB, duminica, 11 iunie 2017, la ora 19:00.

Documentarul despre muzicienii din
Documentarul despre muzicienii din "Balta Alba", proiectat din nou la Bucuresti. Evenimentul, urmat de show Partizan acustic

Dupa succesul de pe 10 martie, pe 26 mai are loc in Bucuresti o noua proiectie a documentarului "Balta Alba" - eveniment care va fi urmat de un concert acustic Partizan.

Legendara trupa ''The Rolling Stones'' va porni in turneu prin Europa, in aceasta toamna
Legendara trupa ''The Rolling Stones'' va porni in turneu prin Europa, in aceasta toamna

Este un adevarat act de vitejie, daca ne gandim ca toti cei patru membri ai trupei sunt trecuti binisor de 70 de ani, avand in total 293 de ani.

Sisu si Puya sunt din nou La Familia si urca pe scena
Sisu si Puya sunt din nou La Familia si urca pe scena "Romanii au talent": "Trebuie sa facem ceva special pentru fani"

Cea de-a doua semifinala LIVE "Romanii au talent" vine cu foarte multe surprize si reprezentatii incendiare, pentru a le oferi romanilor o seara de neuitat!

Recomandări
Localnicii din Brăila povestesc îngroziți incidentul cu drona militară căzută lângă oraș: „Un huruit și pe urmă buuuuum!”
Localnicii din Brăila povestesc îngroziți incidentul cu drona militară căzută lângă oraș: „Un huruit și pe urmă buuuuum!”

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit, joi seară, pe un câmp, la câțiva kilometri de oraș.

Primele imagini cu rămășițele dronei căzute în Brăila. Ce este inscripționat pe ele | FOTO
Primele imagini cu rămășițele dronei căzute în Brăila. Ce este inscripționat pe ele | FOTO

Au apărut primele imagini cu rămășițele dronei militare care s-a prăbușit în Brăila, în Insula Mare.  

A fost deschis cel mai modern aeroport din România. Va deveni al doilea din țară după Otopeni | FOTO & VIDEO
A fost deschis cel mai modern aeroport din România. Va deveni al doilea din țară după Otopeni | FOTO & VIDEO

A fost inaugurat terminalul T4 al Aeroportului Iaşi, vineri, cel mai modern din România.