Horoscop 22 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii își găsesc sufletul pereche

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 22 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi destinsă. O să-i avem în jurul nostru pe cei de care ne-a fost dor şi totul o să ni se pară mai uşor, mai frumos.

Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi o să ne facem planuri de viitor! Ca să fim fericiţi.

 

HOROSCOP 22 IUNIE 2019 RAC

 

Se poate să luaţi parte la un eveniment festiv, poate se-mpart şi premii pe-acolo şi o să fiţi în lumina reflectoarelor. Sunteţi amatori de plimbare şi poate-ati promis cuiva că-i faceţi o vizită, poate e o zi de naştere la mijloc şi o să fie o atmosferă festivă.

Citește și
Xi Jinping a făcut cea mai mare restructurare a armatei chineze din ultimul deceniu. Strategia din spatele deciziei sale

 

HOROSCOP 22 IUNIE 2019 LEU

 

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să se plieze frumos pe stilul vostru şi o să formaţi un cuplu reuşit. O s-aveţi prilejul să recuperaţi o prietenie, o relaţie amoroasă şi să ieşiţi mai des, să plecaţi în excursii la munte, la mare, să vă bucuraţi că sunteţi iarăşi împreună.

 

HOROSCOP 22 IUNIE 2019 FECIOARĂ

 

Se poate să vă duceţi la nunta unor prieteni sau e altă ceremonie la care aţi vrea să fiţi şi voi de faţă. E un anturaj insistent care va scoate pe la sindrofii şi n-o să regretaţi, poate sunteţi într-o echipă care se preocupă de binele altora şi culegeţi de-acolo satisfacţii.

 

HOROSCOP 22 IUNIE 2019 BALANŢA

 

O să vă invite cineva la masă, la film, la plimbare, totul într-o atmosferă romantică, vi se face curte asiduă. Se pare c-o să treceţi în revistă momentele festive şi o să v-alegeţi cu prieteni noi, poate şi cu job, nişte colaborări c-or să fie nişte oameni cu propuneri de afaceri.

 

HOROSCOP 22 IUNIE 2019 SCORPION

 

Poate-ați promis cuiva că-i faceţi o vizită, chiar şi în alt oraş ca să ziceţi un "La mulţi ani", "Casa de piatră", felicitări pentru o reuşită de ultimă oră. O să vreţi să vizitaţi nişte locuri spre care vă simţiţi atraşi de multă vreme şi o să scoateţi din fondul de rulment nişte bani ca să aveţi de transport, cazare.

 

HOROSCOP 22 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Aţi putea face nişte achiziţii pentru casă, poate sunt la un preţ atrăgător şi o să completaţi nişte lipsuri din locuinţa. Se pare c-o să revedeţi nişte bune prietene, cu prilejul unei petreceri, poate ieşiţi la socializare, şi puneţi la cale şi o plecare într-un concediu din câteva zile pe undeva prin lume.

 

HOROSCOP 22 IUNIE 2019 CAPRICORN

 

Acel cineva pe care vi-l doreaţi în viaţa voastră o să vă sune, poate chiar vine să staţi de vorbă şi se conturează o relaţie. Or să vă caute nişte prieteni care v-au dus dorul şi o să petreceţi o zi-două împreună c-aveţi multe să vă spuneţi şi aveţi nişte preocupări comune.

 

HOROSCOP 22 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Poate-aveți un sărbătorit în familie şi-i strângeţi pe toţi ai voştri la un grătar, o felie de tort, să vă bucuraţi de reuşite. Poate vă duceţi la o nuntă, ori e un botez, poate sunteţi naşi, e o ceremonie care o să vă trezească emoţii pozitive, şi o să mai scăpaţi de anxietăţi.

 

HOROSCOP 22 IUNIE 2019 PEŞTI

 

O să vă facă, o să vedeţi cineva o surpriză plăcută, va invită la un spectacol, va duce pe undeva în plimbare, să luaţi masa împreună. Se poate să vă aventuraţi spre mare, sau plecaţi la munte într-o excursie, fie şi de-o zi, numai să evitaţi din locurile ştiute să mai vedeţi şi altceva.

 

HOROSCOP 22 IUNIE 2019 BERBEC

 

E posibil să faceţi o investiţie în locuinţa c-o să găsiţi nişte piese de interior la vreun târg de mobilă sau pe net. Poate-aveti un motiv special, faceţi vreun anunţ de-i invitaţi pe prieteni la un grătar, un brunch, poate practicaţi un sport de agrement.

 

HOROSCOP 22 IUNIE 2019 TAUR

 

Vă daţi întâlnire cu fraţi surori, veri, cumnaţi şi staţi la un picnic, fie şi-ntr-un parc, să vă bucuraţi că sunteţi împreună. O plecare cu grupul de prieteni ar fi o gură de oxigen, v-ar ajuta să mai găsiţi idei pentru afaceri, dar şi de petrecut timpul - de calitate - cu familia.

 

HOROSCOP 22 IUNIE 2019 GEMENI

 

Se poate să vă bucuraţi de o invitaţie - de onoare, la o ceremonie, şi poate are legătură şi cu voi, vi se mulţumeşte pentru ceva. Sunt evenimente festive pe la care o să treceţi şi voi şi o să fie deconectat, după o perioadă angasantă şi profesional şi financiar şi o să vă refaceţi moralul.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"
Citește și...
Horoscop 21 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele câştigă o sumă de bani nesperată
Horoscop 21 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele câştigă o sumă de bani nesperată

Horoscop 21 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. O sa dam dovada de generozitate si daca facem asta endorfinele se ocupa de restul, noi doar o sa culegem roadele. Vibratia zilei este 3 si o sa spunem lucrurilor pe nume ca sa lucram cinstit.

Recomandări
Bilanț dezastruos pentru Rusia. Oficialii britanici estimează că 450.000 de militari ruși au fost uciși sau răniți în Ucraina
Bilanț dezastruos pentru Rusia. Oficialii britanici estimează că 450.000 de militari ruși au fost uciși sau răniți în Ucraina

Marea Britanie estimează că 450.000 de militari ruși au fost uciși sau răniți și peste 10.000 de vehicule blindate rusești au fost distruse în războiul din Ucraina, până acum.

Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”
Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”

După opt secole de totalitarism, poporul rus “are supunerea interiorizată în genele sale istorice”, și e gata să își activeze oricând “instinctul de invadare”, pentru că “este învățat să cucerească lumea”.

Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Promisiunea lui Marcel Ciolacu:
Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Promisiunea lui Marcel Ciolacu: "S-a terminat cu poveştile"

Gabriela Firea și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Ea a fost însoțită la sediul Biroului Electoral Municipal (BEM) de mai mulți lideri PSD, în frunte cu președintele partidului, Marcel Ciolacu.