Rezolvari si reusite astazi. Horoscopul zilei de 22 iulie

Ultima actualizare: 09-08-2012 07:01

Va descurcati frumos cu tot ce-aveti de facut pe ziua de azi, poate primiti si o vorba incurajatoare ori un cadou, ceva stimulativ care sa va insufle optimism.

RAC

Promite sa se schimbe ceva - in bine - la capitolul finante, poate primiti o marire de salariu, vi se aproba un credit bancar, or sa va intre mai multi bani in cont.

LEU
Va reusesc initiativele, sunteti, oricum, mult mai inspirati, creativi si o sa puteti demara o afacere si la fel de bine or sa va reuseasca si proiectele de timp liber.

FECIOARA
O sa incasati niste bani si faceti aprovizionarea, poate va pregatiti de vacanta, ori aveti alte prioritati si o sa cheltuiti bani.

BALANTA
O reusita legata de plecarea in strainatate - fie la munca, la scoala, fie in vacanta - si vi s-a facut rost de bilete, de cazare, probabil.

SCORPION
Va bucurati de o mai buna intelegere cu sefii si chiar ar trebui sa profitati ca sa obtineti acele avantaje pe care pan-acum vi le refuzau.

SAGETATOR
Puteti obtine o suplimentare de credit, o amanare, ceva care sa fie in folosul familiei voastre si sa n-o sa mai stati cu frica zilei de maine.

CAPRICORN
E posibil sa va treziti cu niste bani din urma - semn ca sefii nu v-au uitat, si ca puteti conta pe ei - vorbim despre sefi.

VARSATOR
S-au rezolvat, pare-se, anumite probleme legate de o deplasare pentru serviciu sau pentru un sejur la odihna - achitati si banii, pe cat posibil

PESTI
O sa aveti de umblat pana sa fiti cu toate actele gata semnate la dosar, pentru ca altfel nu puteti definitiva un statut si sa va luati si banii.

BERBEC
Se poate sa aveti de luat mai multi bani in perioada asta si o sa va puteti permite un concediu sau inca o transa de concediu, sa va deconectati ca lumea.

TAUR
O sa fie probabil, mai mult de lucru la serviciu, nu neaparat pe bani mai multi - si ar fi bine sa va luati cateva zile libere sa nu munciti non-stop.

GEMENI
Va reusesc initiativele, o sa aveti parte de sustinere din partea colegilor de breasla, o sa va descurcati indiferent de cate piedici ati da, norocul n-o sa va paraseasca.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO