Horoscopul zilei de 10 iulie

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

RAC

Eveniment important, aniversare, festivitate de premiere. O sa aveti cu cine impartasi aceste bucurii! Vor fi chiar si niste aparitii-surpriza. Poate veti renunta la una dintre vizitele programate, ca sa va intalniti cu o persoana careia i-ati dus dorul.

LEU

Sunteti dornici de miscare, organizati rapid o iesire la padure, la mare sau va-ndreptati spre un traseu montan. Important e sa va dezmortiti! Intrati la cheltuiala, ca o sa vreti sa le oferiti copiilor, daca aveti copii, sau nepotilor un weekend de neuitat.

Citește și
Neti si Elena
Ce-ti aduce noroc? Afla de la Neti si Elena
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

FECIOARA

O deplasare cu trenul, poate, oricum nu pe jos, pentru ca aveti ceva distanta de parcurs si va trebui sa va-ntoarceti tot azi, de la un chef.  O sa fiti invitati la o reuniune, poate fi si in alta localitate: o fi un meci, un spectacol cu cocktail.

BALANTA

Excursie cu grupul! Poate fi un drum cu peripetii mai ales daca sunteti mai distrati din fire. O sa fie cu descarcare de adrenalina, dar frumos! Poate fi prima intalnire cu cineva cu care de multa vreme vorbiti la telefon, pe mess.

SCORPION

Faceti rost de bani din fondul de rezerva al familiei, din resursele partenerului de viata. O sa onorati invitatia la ziua cuiva, la un picnic, la o terasa. Va puteti trezi cu un SMS de la un bun prieten care vine din strainatate si va cheama prin oras, sa va plimbati, sa mai stati de vorba.

SAGETATOR

O sa dati ochii cu cineva la care si voi va gandeati - ca e o telepatie intre voi. O sa petreceti cateva ore impreuna si veti afla cat de multe lucruri va leaga. E foarte posibil sa descoperiti intr-un buzunar de haina din dulap sau intr-o geanta, borseta niste bani de care ati uitat. Priviti-l ca pe un cadou!

CAPRICORN

Poate fi ziua marilor adevaruri, a marilor destainuiri. Depinde cum suportati un adevar, ca trebuie sa fiti deschisi, pregatiti pentru asa ceva. Rendez-vous: daca nu va suna fiinta iubita, sunati-o voi ca e o zi tocmai buna pentru o plimbare in doi.

VARSATOR

O sa va puteti implica intr-o manifestare sportiva, artistica ori de alt gen si sa fiti incantati de reusita finala pentru ca a contat si contributia voastra. Se poate sa va asezati la o masa cu rudele apropiate pentru ca sarbatoriti ceva sau va duceti doar in vizita.

PESTI

Aveti curajul sa acceptati o provocare, sa tineti piept unor adversari puternici pe terenul de sport sau s-o porniti pe un traseu periculos pe munte, pe apa. Puteti face cunostinta cu cineva departe de casa, in timpul unei excursii, in tren, in avion, in autocar si sa ramaneti prieteni.

BERBEC

O sa vreti sa schimbati peisajul, sa traiti, poate o emotie deosebita vizitand un obiectiv turistic sau totul e ca sa-l dati gata pe partener!? Va puteti duce la o petrecere, un botez sau e ziua de nastere a copilului prietenilor, pare sa fie mult tineret.

TAUR

De ceva bani o sa dispuneti, asa ca o sa luati ce-aveti nevoie pentru un gratar, sa-l pregatiti acasa impreuna cu prietenii sau la picnic, la iarba verde. Posibila reuniune cu colegii! Poate fi o reusita pe linie de serviciu si veti sarbatori succesul la un restaurant.

GEMENI

O sa contribuiti si voi cu niste bani la mutatul unor prieteni. Le luati un cadou sau puneti osul la treaba sa-i vedeti instalati odata, dupa care faceti chef. O sa cheltuiti mai mult decat v-ati propus pe aprovizionare, plus alte lucruri care va plac atat voua, cat si alor vostri, dar n-o sa ajungeti la sapa de lemn!

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Cum ne influenteaza intrarea in zodia Racului? Afla de la Neti si Elena
Cum ne influenteaza intrarea in zodia Racului? Afla de la Neti si Elena

Neti Sandu si Elena Lasconi au explicat, la videochat www.stirileprotv.ro, cum ne influenteaza intrarea in zodia Racului.

Ce-ti aduce noroc? Afla de la Neti si Elena
Ce-ti aduce noroc? Afla de la Neti si Elena

Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit care sunt elementele norocoase pentru fiecare zodie in parte, de la culoare, la zi si piatra pretioasa.

Anul divorturilor sau anul casatoriilor? Afla de la Neti!
Anul divorturilor sau anul casatoriilor? Afla de la Neti!

Timp de doi ani, Saturn traverseaza Zodia Balantei. Adica exact casa casatoriilor si a contractelor parteneriale. Asta inseamna ca se pot consolida legaturi de lunga durata prin casatorie, dar se si pot rupe relatii tensionate.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.