Horoscopul zilei de 9 iulie

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

RAC
Puteti conta pe acea suma promisa, s-o fi gasit finantare si banii or sa va intre in cont si o sa va puteti plati datoriile, facturile. Sanse mari de a semna un contract, dupa lungi negocieri si tatonari ajungeti in cele din urma la un consens.

LEU
Va puteti gasi ceva de lucru, sa va schimbati serviciul sau sa va duceti in timpul liber sa lucrati in regim de colaborare. O veste buna, se anunta cineva in vizita sau va invita sa plecati intr-o excursie zilele astea.

FECIOARA
Scapati de niste apasari, vi se pune si ultima parafa pe un act, se rezolva o problema care v-a cam purtat pe drumuri si v-a epuizat. E posibil sa incasati niste bani, poate va da cineva inapoi o datorie sau vin niste bani din colaborari.

BALANTA
Niste oameni or sa va convinga sa intrati intr-un parteneriat de afaceri cu ei, sa si investiti poate niste bani daca sunteti ferm convinsi de aceasta alegere. Se poate regla si o situatie si sa va intrati in drepturi, sa va luati banii sau zilele de concediu.

Citește și
Mesaj către Zelenski: „OK, am reuşit. Acum du-te şi câştigă lupta”

SCORPION
O sa aveti de achitat niste facturi, faceti si aprovizionarea ca poate plecati de azi pe undeva la odihna, la distractie, si sa va intoarceti luni. O suma de bani sau niste inlesniri de la serviciu, poate primiti o legitimatie sa intrati gratis pe terenul de sport.

SAGETATOR
Intalnire importanta, bateti palma pentru o afacere, vi se furnizeaza o marfa, niste produse pe care le-ati comandat mai demult. Realizati imediat cine va iubeste, cui ii pasa de voi, cine vrea sa petreceti un weekend sau o viata impreuna.

CAPRICORN
Va interesati la un avocat sa aflati cum sa intrati in posesia unor bunuri, sa vi se faca dreptate, sa legalizati practic o situatie. Relatia sentimentala inregistreaza un crescendo si trebuie pastrata la acelasi nivel.

VARSATOR
Semnati un document care va deschide noi oportunitati sa practicati o meserie, sa vi se recunoasca o diploma si sa fiti platiti in consecinta. Emotii din cauza unei intalniri cu fiinta iubita si nu stiti cat de solida si de viitor va fi relatia.

PESTI
O sa castigati pariul cu cei din conducere si-or sa va lase sa va puneti in aplicare ideile. O persoana din strainatate va cauta sa-i confirmati daca va puteti vedea zilele astea, oricum pana la sfarsitul lunii.

BERBEC
Va faceti timp si pentru propria persoana, sa faceti sport macar cand aveti liber, sa va dezmortiti, sa combateti sedentarismul. Vi se recunosc niste merite sau nimeriti ceva promotii pe la magazine si o sa scutiti niste bani.

TAUR
Semnati un act de proprietate, vindeti, cumparati, va trec bani multi prin mana si tocmai de aceea trebuie sa fiti cat se poate de atenti si cu banii si cu actele. O invitatie sa va duceti la cineva in vizita, poate va pofteste un prieten la casa de la tara, la un gratar.

GEMENI
O reusita, un castig banesc, semnati un contract de munca, plecati in vacanta, o sa luati un examen, primiti o aprobare, e ceva foarte bun. Prezenta cuiva o sa va mangaie sufletul, o sa aflati ce ganduri are, cat de serioase ii sunt intentiile si unde o sa va petreceti weekend-ul.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele
Horoscop 2010! Afla de la Neti Sandu ce-ti rezerva astrele

Daca, de exemplu, Capricornii vor avea de tras in prima parte a anului si trebuie sa se inarmeze cu rabdare, Pestii, vedetele lui 2010, vor avea putine momente in care trebuie sa aiba grija ce spun sau ce decizii iau.

Recomandări
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică

Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres.

România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia
România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia

Damen a dat România în judecată la Curtea Internaţională de Arbitraj de la Viena, cerând rezilierea acordului de asociere încheiat în 2018, prin care statul român a devenit acţionar majoritar (51%) al companiei Damen Shipyards Mangalia SA.

Avarie puternică la CET Bucureşti Vest și la CET Grozăveşti. Mii de blocuri din București au rămas fără apă caldă
Avarie puternică la CET Bucureşti Vest și la CET Grozăveşti. Mii de blocuri din București au rămas fără apă caldă

ELCEN a anunţat, miercuri,  o avarie majoră la reţeaua de termoficare operată de Termoenergetica, CET Bucureşti Vest fiind indisponibilizată, iar CET Grozăveşti neputând fi pornită.