(P) Ți-ai dori să savurezi un cocktail cu Jack Daniel's preț de câteva minute? Iată cele mai noi rețete!

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
Jack Daniel's
Jack Daniel's

Jack Daniel's este una dintre băuturile premium de whiskey, fiind iubită în întreaga lume, nu numai pentru gustul său unic, ci și pentru relevanța sa în industria băuturilor alcoolice de calitate.

Dacă te-ai gândi la istoria renumitului Jack Daniels pret de câteva secunde, ai realiza că acesta poartă o mulțime de povești interesante.

Se pare că istoria băuturii a început în cea mai veche distilerie înregistrată din Statele Unite. Înainte de îmbuteliere, băutura este filtrată prin cărbune de arțar, ceea ce o transformă într-un adevărat whiskey din Tennessee.

Jack Daniel's este ideal atât pentru persoanele care preferă să-l consume sec, cât și pentru cele care vor să-l combine cu alte băuturi, sub forma unui cocktail. Acest popular whiskey servește ca bază pentru mai multe combinații interesante, așa că iată câteva cocktailuri speciale care aduc o experiență complet nouă evenimentelor tale sociale.

1. Clasic, dar cu un strop de noutate

Combinația dintre Jack Daniel's și Cola este clasică în lumea băuturilor alcoolice, dar pentru a face acest cocktail să aibă un gust ușor diferit, adaugă și ceai cu gheață. Vei obține un amestec uimitor și delicios. Toarnă, într-un pahar, un shot de Jack Daniel's. Umple-l pe jumătate cu ceai cu gheață și apoi adaugă Cola.

2. O combinație răcoritoare

Te-ai întrebat vreodată dacă există vreo combinație prin care să poți tempera gustul puternic pe care îl are acest whiskey? Iată o combinație interesantă, în care toată asprimea băuturii alcoolice este temperată cu ajutorul gustului de fructe. Ai nevoie de 120 ml de Jack Daniel's, aproximativ 300 ml de Cola, un strop de sirop de grenadine și o cireașă.

3. O băutură la extreme

Ești fanul unor cocktailuri care să-ți încânte simțurile cu o explozie de gusturi? Din fericire, vei avea ocazia să te bucuri de o băutură atât fină, cât și sălbatică, într-un singur pahar, dacă încerci această combinație. Vei avea nevoie de 20 ml Jagermeister, 20 ml de Jack Daniel's, 20 ml de lichior Amaretto și de 50 ml Cola.

4. A zis cineva whiskey și bere?

Te-ai gândit vreodată să combini whiskey-ul tău preferat cu bere? Chiar dacă ți se pare o combinație ciudată, nu ar trebui să refuzi ocazia de a încerca o astfel de idee revoluționară. Vei avea nevoie de 80 ml de Jack Daniel's, sirop de grenadine, Cola, bere și de un suc, la alegere, cu gust cât mai fresh.

5. Un alt clasic modificat

Există vreo rețetă în care nu se poate folosi vanilia? Probabil că da, însă nu este și cazul acesteia. Așadar, iată încă o idee reinventată a clasicului Jack și Cola, care s-ar putea chiar să se dovedească pe placul tău. Pentru a obține acest cocktail, folosește 60 ml de Jack Daniel's, 1 linguriță de vanilie și 300 ml de Cola.

După cum vezi, aceste idei inedite vor transforma bătrânul Jack în vedeta serilor alături de prieteni.

Dacă ești nerăbdător să încerci combinațiile mai sus menționate, intră pe BeiCeVrei, unde vei găsi popularul Jack Daniel's la preț de nerefuzat!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO