(P) Vrei un gard metalic modern? X idei uşor de pus în practică

gard
StirilePROTV

Gardurile metalice sunt o soluție modernă și practică pentru delimitarea proprietăților, dar deopotrivă și una dintre cele mai economice opțiuni.

Dacă vrei un gard metalic modern, atunci ar trebui să știi că acestea sunt foarte versatile și îți pot oferi idei deosebite de amenajare, pe care le prezentăm în cele ce urmează.

Amenajează gardul metalic pentru împrejmuirea proprietății

 

Gama de garduri metalice moderne îți oferă posibilitatea de a-ți împrejmui proprietatea, acoperind deopotrivă și nevoia de intimitate și siguranță în utilizare. Aceste garduri se montează într-un timp relativ scurt, optim, iar lucrările nu au implicații majore asupra arhitecturii exterioare, pentru că gardurile metalice sunt realizate fără a produce deșeuri.


Gardurile metalice pentru împrejmuirea proprietății trebuie să fie foarte bine rigidizate, folosind panouri pentru gard și plasă de gard, dar și stâlpi de gard. O soluție foarte bună pentru a înfrumuseța aceste garduri este aceea de a te gândi la realizarea gardurilor cu panouri bordurate zincate, deoarece acestea sunt deosebit de aspectuoase și de ușor de montat, în timp ce oferă și caracteristicile necesare de delimitare a proprietății.

Realizează garduri din plasă sudată pentru împrejmuirea livezilor

 

Dacă ai o zonă de livadă în care vrei să restricționezi parțial accesul, atunci gardurile metalice sunt o soluție potrivită. Pentru că restricționează accesul, dar nu și lumina soarelui, gardurile metalice sunt exact alegerea de care ai nevoie pentru a delimita zona în care cresc pomii. Gardurile de acest tip sunt rezistente și sigure și nu influențează condițiile de dezvoltare a plantelor. Poți folosi pentru realizarea acestor garduri plasa de sârmă sudată zincată sau plasă de gard sudată plastifiată, care să se integreze cât mai bine în peisajul grădinii tale.

Citește și
„Decizia a fost deja luată”. Care e planul lui Putin de a ataca NATO, potrivit oficialilor militari și experți europeni din domeniul apărării

Realizează garduri de delimitare a spațiilor verzi cu plasă sudată plastifiată

 

Fie că vrei să delimitezi gazonul sau zonele cultivate, un astfel de gard metalic îți oferă siguranța necesară protejării vegetației. Va trebui să măsori foarte bine suprafața și să folosești stâlpi și plasă foarte bine prinse cu ajutorul accesoriilor, pentru a nu permite cedarea gardului. Gardurile din plasă sunt deosebit de utile deoarece permit trecerea luminii și a aerului și nu produc umbră, așa cum se întâmplă în cazul gardurilor din alte materiale de construcții.


Pentru a realiza aceste tipuri de împrejmuiri poți folosi plasa rabitz sau plasa de gard sudata, plastifiata si zincata, eventual chiar de culoare verde, pentru a se potrivi cât mai bine zonei împrejmuite. Dacă dorești o soluție vizibilă însă, necamuflată cu ajutorul culorii, plasa cromată zincată este soluția la care poți apela pentru a împrejmui în mod corect și eficient aceste zone.

Realizează garduri de împrejmuire pentru animalele de curte

 

Dacă ai animale de curte, atunci gardurile metalice sunt o opțiune pentru a le proteja și pentru a le oferi zone speciale în care să se poată mișca. În acest fel asiguri vizibilitatea și aerisirea, păstrând astfel caracteristicile mediului natural. Plasa rabitz sau plasa de gard împletită reprezintă soluții deosebit de accesibile, fiind structuri ușoare, flexibile, dar care nu permit intruziunea animalelor de curte în zonele pe care încerci să le protejezi.

Care sunt avantajele folosirii gardurilor metalice?

 

Gardurile metalice îți oferă soluții de lungă durată de împrejmuire, iar unul dintre cele mai mari avantaje este acela că prețul acestor împrejmuiri este foarte mic. În plus, prețul este foarte mic, comparativ cu alte tipuri de garduri, iar acest lucru te va ajuta să economisești și să te bucuri de durabilitate în timp.
Plasa de gard rezistă foarte bine la intemperii și la expunere la exterior, fără a fi nevoie de protecții suplimentare, costisitoare.
Gardurile metalice sunt exact produsul de care ai nevoie pentru a-ți ști în siguranță proprietatea, dar și zonele acesteia, drept pentru care alegerea acestor materiale pentru gardurile metalice este cea mai ieftină, benefică și sigură opțiune.

Articol recomandat de sport.ro
Caz de Dosarele X. Superba italiancă a dispărut și nimeni nu mai știe de ea
Caz de Dosarele X. Superba italiancă a dispărut și nimeni nu mai știe de ea

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cum recunoști neuropatia periferică la picioare
(P) Cum recunoști neuropatia periferică la picioare

Neuropatia periferică este o afecțiune care afectează nervii periferici, provocând simptome precum amorțeală, furnicături, durere și slăbiciune musculară.

(P) 5 soluții împotriva mucegaiului din casă
(P) 5 soluții împotriva mucegaiului din casă

Mucegaiul crește și se dezvoltă în medii cu un nivel de umiditate ridicat.

 

(P) Ce trebuie să iei în considerare când achiziționezi o canapea extensibilă
(P) Ce trebuie să iei în considerare când achiziționezi o canapea extensibilă

Alegerea unei canapele este o decizie importantă în amenajarea oricărui spațiu, combinând estetica, confortul și funcționalitatea într-un singur mobilier.

Recomandări
EU YES LA VOT. Cum a ajuns un spital din Buzău, propus spre desființare, etalon în tratamentul pacienţilor cu boli cronice
EU YES LA VOT. Cum a ajuns un spital din Buzău, propus spre desființare, etalon în tratamentul pacienţilor cu boli cronice

În România există un deficit uriaș privind serviciile de recuperare. Astfel de unități sunt închise din cauza incompetenței autorităților, iar în unele județe nu există.

A început, oficial, campania electorală. Politicienii au voie să se promoveze doar prin afișe și pliante
A început, oficial, campania electorală. Politicienii au voie să se promoveze doar prin afișe și pliante

De vineri, timp de 30 de zile politicienii sunt în campanie electorală. Autoritatea care supraveghează desfășurarea alegerilor le-a interzis să mai organizeze spectacole, bâlciuri, focuri de artificii ori să le ofere alegătorilor orice fel de cadouri.

Avioanele de luptă F16 ale României vor fi înarmate cu cele mai avansate tipuri de rachete. Au fost cumpărate de la americani
Avioanele de luptă F16 ale României vor fi înarmate cu cele mai avansate tipuri de rachete. Au fost cumpărate de la americani

Avioanele de luptă F16 ale României vor fi înarmate cu cele mai avansate tipuri de rachete cumparate de la americani.