(P) Un mixer și un blender, "perechea" perfectă de echipamente HoReCa performante
Mixerele și blenderele sunt echipamente HoReCa esențiale în orice unitate de alimentație publică, fie că ne referim la un restaurant, o cantină, un bar etc., având funcții similare.
În cazul în care dețineți sau administrați un astfel de local și căutați să-l dotați cu utilaje noi, folosind tehnologii de top, parcurgând articolul în continuare veți afla de unde să le achiziționați. Fresco Expert, care susține de mai bine de 30 de ani inovația în bucătăriile profesionale din România, vă furnizează numeroase astfel de dispozitive.
În materie de echipamente HoReCa, Fresco Expert se remarcă nu numai prin diversitatea ofertei (de la cuptoare profesionale și echipamente frigorifice la aparate automate de cafea și utilaje pentru bar, patiserie, cofetărie etc.), ci și prin servicii ireproșabile (consiliere, proiectare, livrare, montaj, training, servicii post-livrare). Fără alte introduceri, iată două exemple din produsele menționate anterior, alături de principalele lor caracteristici și specificații tehnice:
Mixer cu bol, heavy duty - 5KSM7591XESL
Aceste echipamente HoReCa au o putere de 500 W, o viteză maximă de 200 de rotații/minut și sunt dotate cu un bol de capacitate 6,9 litri. Ele vin însoțite de accesorii precum tel cu 11 fire, paletă din aluminiu (cu strat antiadeziv din nylon), cârlig pentru aluat și scut anti-stropire. Cantitățile maxime recomandate de ingrediente sunt următoarele: făină - 2.2 kg, ouă - 19 bucăți, frișcă - 1.9 litri, aluat de tort - 4.5 kg, aluat pâine - 3.8 kg, cartofi piure - 3.6 kg.
După cum vedeți, vorbim despre un dispozitiv foarte versatil, care își dovedește utilitatea în prepararea unui număr foarte mare de feluri de mâncare. Acest lucru vă va ajuta să faceți economii pe termen mediu și lung, având în vedere că nu va fi nevoie să investiți și în alte echipamente HoReCa.
Blender professional power - 5KSBC1B0ECU
Construit pentru performanțe de top chiar și în condițiile unei utilizări continue, acest blender are o putere de 1.800 W, un motor de 3.5 CP și este dotat cu funcții simple și un program pentru băuturi cu gheață cu adevărat intuitiv. La capitolul accesorii, menționăm recipientul de 1,77 litri fără BPA, lama din oțel inoxidabil, curbată și asimetrică, pentru o tăiere și o mărunțire perfectă, și capacul pentru măsurarea și adăugarea rapidă a ingredientelor.
La fel ca mixerul prezentat mai sus, și blenderul se înscrie pe lista echipamentelor HoReCa având numeroase utilizări, datorită funcțiilor precum Icy Drinks (gheață, fructe înghețate etc.), ideală pentru prepararea băuturilor reci cum ar fi frappe-urile sau cocktail-urile Margarita ori Daiquiri, dar și datorită numeroaselor trepte de viteză (low, medium, high) și a funcției Pulse (care crește viteza în timpul utilizării manuale).
Prețul acestor dispozitive, de puțin peste 3.000 de lei în cazul fiecăruia, se va amortiza rapid, grație duratei lor îndelungate de viață și mai ales a versatilității de care dau dovadă. Prin urmare, nu ezitați să luați o decizie rentabilă, atât la propriu, cât și la figurat, pentru business-ul dumneavoastră din domeniul ospitalității, cu atât mai mult cu cât acum știți și de unde să faceți respectivele achiziții. Mult succes!
Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.