(P) Top 3 ținute de sezon rece în 2022

ținută sezon rece 3

Eventual într-un mod trendy și modern, fără a scăpa de farmecul clasic și atemporal al gecilor pe care toate le avem în dulap.

Modelele de jachete dama sunt acele piese atemporale care deseori alcătuiesc coloana vertebrală a garderobei noastre. Mă refer la acele piese care apar în multe dintre „listele de top 10” de articole obligatorii, care nu se demodează niciodată, dar, să recunoaștem, uneori prezintă și riscul de a arăta excesiv de tradiționale și de îmbătrânite, dacă sunt asortate prost sau alese în grabă.

Printre modelele de geci dama clasice și indispensabile, printre preferatele nostre sunt, fără îndoială, geaca din piele, blazerul, pardesiul și geaca din denim – în bleumarin, negru sau într-o culoare neutră, ușor de asortat, care le face, într-adevăr, niște „clasice”.

Recunoștem că adorăm gecile cu o croială modernă chiar și atunci când sunt asortate la o ținută extrem de simplă, ca pantaloni skinny sau decupați, o cămașă albastră sau albă și o pereche drăguță de pantofi.

În primul rând, ceea ce face o geacă mai mult sau mai puțin modernă și chic este în principal croiala. Blazerul, de exemplu, trebuie să se potrivească perfect pe umeri (chiar și la modelele supradimensionate), să aibă o structură minimă, să posede o croială feminină și ușor evazată și să aibă mâneci destul de moi, dar și confortabile.

Așadar, dacă ai norocul să ai deja o jachetă de înaltă calitate pe care o iubești din toate punctele de vedere, îi adori culoarea și țesătura, dar nu o mai porți pentru că este „învechită”, găsește o croitoreasă bună și îndepărtează orice căptușeală nasoală și strânge-i mânecile – va schimba complet aspectul!

ținută sezon rece

Modalitatea ideală de a elimina „factorul de plictiseală” a jachetei, este în principal asortarea sa cu piese vestimentare mai versatile și cu accesorii mai îndrăznețe! Așadar care sunt ținutele câștigătoare pentru sezonul rece al anului 2022?

1. Pantalonii cu talie înaltă, cu picioare largi sunt atracția sezonului. Confortabili, dar inteligenți, reprezintă piesa de tranziție perfectă pentru a te scoate de la îmbrăcămintea de vară la cea de toamnă. Asortarea lor cu o jachetă clasică de denim și ghete este simbolul anului 2022 al unei estetici de zi cu zi rafinate, dar relaxate.

2. O jachetă din piele merge bine cu o cămașă supradimensionată și o pereche de pantaloni pentru zilele libere și codurile vestimentare casual de birou. Cheia aici este să alegi pantaloni care sunt pe talie pentru a echilibra volumul.

3. În lunile și mai reci, o geacă simplă cu glugă și mai groasă se va așeza frumos și peste tricotaje grosiere. Cerceii cu cerc, ghetele din piele și rujul roșu sunt toate elemente de stil clasic care completează aspectul.

O geacă va atenua orice excese, deoarece piesele vestimentare mai sofisticate se vor potrivi cu o jachetă mai simplă într-un mod original și modern, creând ținute interesante.

ținută sezon rece 2

Citeste si articolul Istoria gecii de piele.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
Ținute spectaculoase la Milano Fashion Week. Armani, Prada și Maison Margiela, printre vedetele podiumului | GALERIE FOTO
Ținute spectaculoase la Milano Fashion Week. Armani, Prada și Maison Margiela, printre vedetele podiumului | GALERIE FOTO

De anul trecut, industria modei a trecut la un format parțial digital, făcând industria accesibilă tuturor. În ciuda acestui fapt, nimic nu se compară cu o săptămână a modei clasică, plină de un număr spectaculos de creații vestimentare.

Recomandări
Guvernul introduce „taxa pe soare” în plină criză energetică. Ce prevede ordonanța și cine este vizat
Guvernul introduce „taxa pe soare” în plină criză energetică. Ce prevede ordonanța și cine este vizat

O decizie controversată a Guvernului bulversează, din nou, piaţa energiei electrice. De data aceasta, sunt vizaţi consumatorii casnici şi firmele care și-au montat panouri fotovoltaice.

Lovitură grea pentru Putin. Câți ruși mai sprijină războiul din Ucraina. Rezultatele unui sondaj comandat de Kremlin
Lovitură grea pentru Putin. Câți ruși mai sprijină războiul din Ucraina. Rezultatele unui sondaj comandat de Kremlin

Rușii par să se fi săturat de război, potrivit unui studiu realizat de serviciul rus de informații, ajuns în presa occidentală. Doar 25% dintre ei vor continuarea războiului, iar Kremlinul și-a reînnoit apelurile la negocieri.

CM 2022 | Anglia - Senegal 3-0. Britanicii s-au calificat în sferturi și urmează un duel de foc cu Franța
CM 2022 | Anglia - Senegal 3-0. Britanicii s-au calificat în sferturi și urmează un duel de foc cu Franța