(P) Telefonul HUAWEI P60 PRO este cel mai bun prieten al tău de la festival

huawei p60 pro
StirilePROTV

Cu o gamă foarte largă de evenimente care sunt prezente în România în această perioadă - Bucharest Coffee Festival, Comic Con, festivalul FITS 2023 sau TIFF 2023 - a venit momentul să vă bucurați de distracție și să surprindeți cele mai frumoase momente.

Festivalurile sunt pline de momente unice și captivante iar telefonul HUAWEI P60 PRO este alegerea perfectă care să vă sprijine astfel încât să le surprindeți pe toate, de la artiști sclipitori și scene spectaculoase la preparate culinare gustoase și momente de râs alături de cei mai buni prieteni.

Cu o tehnologie impresionantă care stabilizează imaginea, modelul P60 PRO asigură fotografii clare chiar și în timpul în care vă deplasați prin mulțimile de oameni care sar din picioare în timpul unui concert plin de energie. Astfel, puteți păstra amintiri de neuitat, fără să vă îngrijorați de imaginile neclare saude neînțeles.

În spațiile aglomerate, folosirea unui aparat obișnuit poate fi dificilă iar asta pentru că îl puteți sparge sau puteți răni pe cineva. Cu HUAWEI P60 PRO nu trebuie să vă faceți griji despre cum să protejați camera dumneavoastră de praf, zgârieturi sau alte pericole neprevăzute. Telefonul este echipat cu un sistem avansat de protecție și cu o carcasă rezistentă astfel încăt să vă vedeți de concert liniștit.

HUAWEI P60 PRO impresionează prin capacitățile sale foto, oferind o calitate de imagine excepțională și performanțe tehnice de top. Cu o cameră principală de 48MP, puteți fotografia în condiții de lumină slabă și puteți surprinde detalii incredibile. De asemenea, noul smartphone se remarcă și în domeniul fotografiei în mod de noapte datorită aperturii F2.1 - cea mai mare din industrie pentru o cameră de smartphone cu periscop teleobiectiv. Puteți imortaliza de la distanță, clar și în detaliu artiștii îndrăgiți de pe scena festivalului.

Citește și
huawei
(P) Fără compromisuri: stil și performanță în noul HUAWEI WATCH Ultimate
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Bateria de lungă durată vă asigură că telefonul rămâne funcțional pe parcursul întregului festival, astfel încât să nu ratați niciun moment.

În plus față de calitatea fotografică, HUAWEI P60 PRO oferă și un sunet clar și puternic în timpul înregistrărilor video. Microfoanele încorporate reduc zgomotul de fundal și vă permit să faceți o înregistrare audio fără distorsiuni, oferindu-vă o experiență completă de înregistrare pentru momentele speciale de la festivaluri.

Dacă sunteți pasionați de festivaluri și doriți să vă bucurați de cele mai bune experiențe, HUAWEI P60 PRO vă oferă și alte funcții care vă pot îmbunătăți aventurile. Împărtășiți-vă amintirile cu prietenii și familia folosind funcția de partajare rapidă, care vă permite să trimiteți fotografiile și videoclipurile în doar câteva secunde. Și dacă sunteți în căutarea unor selfie-uri perfecte, HUAWEI P60 PRO dispune de o cameră frontală de calitate foarte bună care surprinde toate detaliile și expresiile voastre.

Nu în ultimul rând, HUAWEI P60 PRO are un grad de protecție IP68, ceea ce înseamnă că este rezistent la apă și praf. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji de vremea capricioasă sau de praful de la festivaluri, iar asta pentru că telefonul vostru va fi protejat. De asemenea, nu uitați să vă conectați cu comunitatea online a festivalului, folosind aplicații de socializare precum Facebook, Instagram și Twitter, pentru a vă împărtăși experiențele și a descoperi ce se întâmplă în jurul vostru. HUAWEI P60 PRO vă permite să rămâneți conectați și să vă bucurați de o experiență de festival interactivă.

Cu această ocazie să îi invităm pe viitorii utilizatori de telefoane HUAWEI P60 PRO să intre pe magazinul de aplicații AppGallery, platforma oficială a brandului nostru care poate fi utilizat fără probleme în toate scenariile, oriunde și oricând fără ca securitatea dumneavoastră să fie compromisă. AppGallery este una dintre primele 3 platforme globale de distribuție a aplicațiilor. Platforma noastră este disponibilă în peste 170 de țări și regiuni cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global și 6 milioane de dezvoltatori înregistrați.

Dacă sunteți pregătiți să vă aventurați în lumea festivalurilor din România, HUAWEI P60 PRO este partenerul perfect pentru a vă însoți în această călătorie. Cu performanțe tehnice excepționale și funcții inteligente, acest telefon vă va ajuta să vă creați amintiri neprețuite și să vă bucurați de cele mai bune experiențe culturale și muzicale. Așadar, echipați-vă cu HUAWEI P60 PRO și pregătiți-vă pentru un sezon plin de distracție, descoperiri și emoții!

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Experiența ta Social Media & Lifestyle pe telefoanele Huawei începe cu AppGallery
(P) Experiența ta Social Media & Lifestyle pe telefoanele Huawei începe cu AppGallery

Căutând să îmbunătățească la foc continuu experiența utilizatorilor, Huawei își consolidează în mod constant poziția de pe piața smartphone-urilor cu ajutorul AppGallery.

(P) Fără compromisuri: stil și performanță în noul HUAWEI WATCH Ultimate
(P) Fără compromisuri: stil și performanță în noul HUAWEI WATCH Ultimate

Când vine vorba de inovație, HUAWEI este unul dintre brandurile care nu numai că dau startul, dar mai adaugă și un artificiu în plus la linia de finish.

(P) Google Maps disponibil acum pe telefoanele Huawei! Află cum îl poți descărca direct din AppGallery
(P) Google Maps disponibil acum pe telefoanele Huawei! Află cum îl poți descărca direct din AppGallery

Dacă ești posesorul unui dispozitiv Huawei, trebuie să știi că acum poți descărca și utiliza aplicația Google Maps direct din AppGallery, magazinul oficial de aplicații pentru dispozitivele Huawei.

Recomandări
România, evitată de transportul de arme americane către Ucraina. Traseul-surpriză ales în detaliu de SUA prin Europa
România, evitată de transportul de arme americane către Ucraina. Traseul-surpriză ales în detaliu de SUA prin Europa

Pentagonul pregătește mult timp livrările de muniție către Ucraina, iar armele americane au un traseu bine stabilit prin Europa pentru a ajunge în posesia trupelor ucrainene.

Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă

Clasa politică din România, „care ne-a adus pe primul loc în clasamentele de corupție ale Europei”, a furat în ultimii 34 de ani sume “înspăimântătoare”, cu care am fi putut construi 400 de spitale de top, 600 de școli și 1700 km de autostradă.

Mark Rutte, adversarul lui Iohannis în cursa pentru șefia NATO, a bătut la ușa lui Erdogan. 
Batavul caută sprijinul Turciei
Mark Rutte, adversarul lui Iohannis în cursa pentru șefia NATO, a bătut la ușa lui Erdogan. Batavul caută sprijinul Turciei

Preşedintele Recep Tayyip Erdogan a declarat că speră că următorul secretar general al NATO va acorda prioritate preocupărilor legate de terorism ale Turciei în timpul întâlnirii de vineri cu Mark Rutte, favorit pentru a prelua postul.