(P) Simboluri norocoase la sloturi online: De la 77777 la trifoiul cu patru foi

p

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au considerat că anumite obiecte sau combinații sunt aducătoare de noroc.

Un exemplu concret este trifoiul cu patru foi, considerat un simbol ce aduce prosperitate și bine în mai multe culturi. Clopoțeii sunt și ei „vestitorii primăverii” la sloturi online, în timp ce combinația 77777 este cea mai dorită de mulți jucători.

Superstițiile fac parte din viețile multor oameni. Au apărut în urmă cu mii de ani și, chiar dacă originea lor nu este clară, e clar că multe superstiții au fost transmise mai departe din generație în generație. Iar când vine vorba de jocuri de cazino online, nu puțini jucători au superstiții și obiceiuri aducătoare de noroc.

Aceste superstiții fac parte și din „arsenalul” jucătorilor din mediul online. Mulți jucători au propriile ritualuri înainte de a începe o sesiune. Apasă ecranul doar cu degetul norocos sau se îmbracă în hainele menite să le aducă o sesiune de excepție. Desigur că toate acestea țin mai mult de latura psihologică a jocului, însă e clar că toți cei care se distrează la sloturi online își doresc să aibă noroc. Iar la sloturi online există simboluri care aduc noroc și câștiguri mari. Cele mai bune exemple sunt 77777 și trifoiul cu patru foi.

https://www.youtube.com/watch?v=o905kHFxJ6E&t=348s

Citește și
Gafa grupării pro-ruse care a salvat referendumul din Republica Moldova
77777, echivalentul unor premii mari

Șeptarii sunt prezenți în multe sloturi online. Iar atunci când pe grilă apare combinația 77777, jucătorul se poate declara deja mai mult decât mulțumit. Această combinație nu doar că este aducătoare de noroc, dar generează și un premiu considerabil în cele mai multe situații. Dezvoltatorii de sloturi online au apelat la această combinație deoarece cifra 7 este considerată aducătoare de noroc în cele mai multe culturi.

Mai multe studii de specialitate au arătat că cei mai mulți oameni consideră acest lucru. Explicațiile nu sunt clare, dar în percepția generală a intrat faptul că 7 este o cifră norocoasă. Unii experți consideră că pot fi și conotații bazate pe credințe religioase ori culturale. Săptămâna are 7 zile, pe Pământ sunt 7 continente, există 7 minuni ale lumii antice și 7 minuni ale lumii moderne.

În sloturile moderne, această combinație apare mai mult din obișnuința pe care jucătorii au căpătat-o. Șeptarii sunt prezenți în sloturi încă din cele mai vechi timpuri, astfel că se face o legătură între jocurile de odinioară și cele din prezent. În plus, din moment ce oamenii consideră că 7 este o cifră norocoasă, dezvoltatorii vor să respecte acest lucru. Integrarea este și ea ușoară și se face mult mai facil decât la jocuri inspirate din filme, seriale, istorie sau cultură.

Trifoiul cu 4 foi, aducător de noroc

Trifoiul cu 4 foi este un alt simbol norocos de la sloturi online. Cel mai cunoscut joc în care îl putem regăsi este Burning Hot, unul dintre cele mai populare sloturi din ultimul deceniu. Nu puține sunt culturile în care trifoiul cu patru foi este considerat norocos. Dar poate fi găsit el atât de ușor? În viața de zi cu zi, doar unul din 5.000 de trifoi are patru frunze, conform unui studiu publicat de presa britanică. Pentru a ajunge la acest rezultat au fost analizați 5,7 milioane de trifoi.

Cât de des apar trifoiul cu patru foi și combinația 77777 la sloturi online? Pentru a afla un răspuns concret, poți încerca portalurile cu jocuri demo, pe care vei găsi o mulțime de pacanele 77777, cu fructe și alte tipuri. Este clar că aceste combinații, care plătesc destul de bine, apar mai rar, fiind printre cele mai râvnite de jucători. Dar și când apar, ele aduc multă bucurie.

ONJN L2160797Y000396

Articol recomandat de sport.ro
Reacția kosovarilor după ce au auzit ce îi așteaptă la București contra României
Reacția kosovarilor după ce au auzit ce îi așteaptă la București contra României

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) 4 aspecte pentru care merită să te muți la Pitești
(P) 4 aspecte pentru care merită să te muți la Pitești

Piteștiul este un oraș colorat, plăcut și unul dintre cele mai liniștite din România. Situat la poalele munților, se află la doar aproximativ două ore distanță de București și este poziționat chiar între Transilvania și câmpia Dunării.

(P) Cum se învinge timiditatea
(P) Cum se învinge timiditatea

Nicio persoană nu este timidă în mod inerent tot timpul. În același mod, nimeni nu este întotdeauna extrovertit sau curajos sau stângaci.

(P) Echipamentul de bază pentru a-ți construi propriile proiecte electronice
(P) Echipamentul de bază pentru a-ți construi propriile proiecte electronice

Electronica este un hobby fascinant care oferă tinerilor ocazia de a explora și de a înțelege cum funcționează tehnologia din jurul nostru.

Recomandări
Cristian Diaconescu, față în față cu Andreea Esca: „Nu am bani de campanie”. ”Voi apăra România împotriva prostiei și hoției”
Cristian Diaconescu, față în față cu Andreea Esca: „Nu am bani de campanie”. ”Voi apăra România împotriva prostiei și hoției”

Primul tur al alegerilor prezidențiale are loc pe 24 noiembrie, candidaturile au rămas definitive, iar campania electorală începe oficial vineri, 25 octombrie. În cursa pentru Cotroceni a intrat și Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe.

Analistul Armand Goșu: „Aproape șocant interesul Rusiei pentru a destabiliza o țară mică precum R. Moldova”
Analistul Armand Goșu: „Aproape șocant interesul Rusiei pentru a destabiliza o țară mică precum R. Moldova”

Vot cu mari emoţii în Republica Moldova. Tabăra pro-europeană a câștigat, însă la un scor extrem de strâns, în referendumul istoric.

O contabilă de la MAE ar fi plătit salarii false iubitului ei și fiului acestuia, fără ca cei doi să fie angajați la minister
O contabilă de la MAE ar fi plătit salarii false iubitului ei și fiului acestuia, fără ca cei doi să fie angajați la minister

Ministerul de Externe este în centrul unui scandal fără precedent, investigat de Parchetul Militar. O contabilă este bănuită că vreme de 12 ani le-ar fi virat iubitului ei și fiului acestuia salarii lunare, deși cei doi nu au lucrat niciodată în diplomați