(P) Revoluția durabilității cu Electrolux: Mașina de spălat cu uscător inovatoare

electrolux

Cauți o soluție inovatoare pentru spălarea și uscarea rufelor care să aducă durabilitate și performanță?

Electrolux îți oferă răspunsul, îmbunătățind experiența ta zilnică cu electrocasnice de ultimă generație, precum masina de spalat cu uscator sau uscătorul de rufe.

Mașina de spălat cu uscător - o soluție completă pentru rutina ta zilnică

Descoperă performanța definită de Electrolux într-o singură unitate - mașina de spălat cu uscător. Cu o tehnologie avansată, fiecare ciclu de spălare devine o experiență eficientă și delicată. Oferind îngrijire deosebită pentru rufe, masina de spalat cu uscator de la Electrolux este soluția perfectă pentru spații mici și pentru cei ce doresc un echipament multifuncțional.

Uscătoare de rufe - performanță și eficiență energetică cu tehnologia 3DSense

Dacă eficiența energetică este prioritatea ta, un uscator de rufe Electrolux este soluția ideală. Cu un design modern și tehnologie avansată, acestea nu doar economisesc energie, ci și oferă rezultate impresionante în uscarea rufelor.

Citește și
Cum a așteptat Ucraina asaltul rușilor în Harkov. Dezvăluirile unor soldați ucraineni despre scenele haotice de pe front

Electrolux aduce tehnologia 3DSense în procesul de uscare, asigurându-se că rufele tale sunt uscate perfect. Funcția inovatoare CycloneCare cu tehnologie 3DSense menține hainele pufoase și calduroase, oferindu-ți o senzație de proaspăt și confortabil la fiecare atingere.

Sistemul CycloneCare asigură o uscare delicată și uniformă a hainelor. Astfel, uscătoarele de rufe Electrolux ajută ca forma, textura și aspectul acestora să se mențină de-a lungul timpului.

Chiar și atunci când este vorba despre îmbracăminte din mătase sau alte materiale delicate. Asta pentru că mătasea este un material dificil la uscare, adesea șifonându-se sau pierzându-și forma.

Cu CycloneCare, hainele sunt uscate pe toate părțile. Un flux de aer în formă de spirală ajunge până în zonele greu accesibile, cum sunt buzunarele, uscându-le rapid, precis și uniform.

Astfel, mătasea își menține forma, la fel ca în cazul uscării naturale.

Așa funcționează sistemul DelicateCare, care ajustează temperatura și mișcarea tamburului în funcție de material, pentru o îngrijire corespunzătoare. Indiferent că este vorba despre articole delicate, haine din lână sau îmbrăcăminte specială pentru exterior - calitatea hainelor tale se va menține.

În plus, sistemul GentleCare usucă hainele la o temperatură de două ori mai mică decât uscătoarele de rufe convenționale, astfel încât acestea nu sunt niciodată expuse la căldură în exces. Textura materialelor este menținută pentru mai mult timp, iar consumul de energie și timpul de uscare sunt reduse semnificativ.

Să nu uităm de SensiCare, sistemul Electrolux care măsoară nivelul de umiditate al fiecărei încărcături de rufe și ajustează timpul de uscare în consecință, astfel încât hainele sunt protejate de căldura în exces.

Ceea ce înseamnă, economie de timp și energie, fără compromisuri.

Eficiența energetică cu UltraWash cu mașinile de spălat rufe Electrolux

La capitolul eficiență energetică, mașinile Electrolux au atins ținta unor rezultate remarcabile în spălarea rufelor cu mai puțină energie electrică consumată.

Iată că 30 este noul 40. Cu programul de spălare UltraWash, hainele se curăţă perfect la 30⁰C și economisești cu 30% mai multă energie, în comparaţie cu un program de spălare a hainelor din bumbac la 40⁰C.

Nu numai energia, ci și apa este esențială pentru noi și planetă. De multe ori, un ciclu complet de spălare nu este deloc necesar, în special atunci când ai nevoie de o reîmprospătare rapidă.

Folosind abur, economisești apă și prelungești durata de purtare a hainelor tale.

În plus, aburul netezește cutele, iar hainele nu mai trebuie călcate. Multe mașini de spălat și uscătoare din gama Electrolux PerfectCare sunt prevăzute cu programul Reîmprospătare cu abur, care adaugă puţin abur la sfârșitul ciclului sau oricând ai nevoie de haine reîmprospătate rapid.

De asemenea, mașina de spălat de la Electrolux oferă o curăţare eficientă și rapidă care se obține și la o temperatură joasă, folosind UniversalDose. Sertarul UniversalDose utilizează jeturi de apă pentru a activa cu 60% mai rapid capsulele PODS®, față de utilizarea clasică, în tambur. Oferă, astfel, eficienţă suplimentară la îndepărtarea petelor în timpul ciclurilor de spălare rapidă, cu timp de spălare de o oră la temperaturi joase, pentru o îngrijire sustenabilă.

PerfectCare pentru haine impecabile

Îmbunătățește experiența de spălare și uscare cu Electrolux PerfectCare. Hainele tale sunt tratate cu grijă maximă, menținându-și textura și culorile. Cu tehnologii precum SensiDry, fiecare ciclu de uscare devine o experiență de lux pentru rufele tale.

Descoperă o nouă gamă de mașini de spălat cu uscător și uscătoare de rufe

Explorează gama completă de mașini de spălat cu uscător Electrolux. Descoperă cum tehnologia revoluționează modul în care îți gestionezi rutina de spălare și uscare a hainelor tale. Uscătoarele de rufe de sine stătătoare pot fi și ele o alegere inspirată, dacă dispui de spațiul necesar în casa ta.

Inovație, Durabilitate și Confort - Alege Electrolux!

Electrolux redefinește standardele de durabilitate și performanță în domeniul mașinilor de spălat și uscătoarelor de rufe. Descoperă revoluția în îngrijirea hainelor tale și investește în viitorul electrocasnicelor durabile.

Articol recomandat de sport.ro
Scandal uriaș la sărbătoarea de titlu a lui PAOK! Răzvan Lucescu, scos de pe teren de jandarmi
Scandal uriaș la sărbătoarea de titlu a lui PAOK! Răzvan Lucescu, scos de pe teren de jandarmi

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) VINIMONDO aduce cele mai mari nume din industria vinicolă la cea de-a doua ediție a evenimentului World Of Wines
(P) VINIMONDO aduce cele mai mari nume din industria vinicolă la cea de-a doua ediție a evenimentului World Of Wines

VINIMONDO, importatorul numărul unu de vinuri premium și super premium destinate segmentului HoReCa din România, anunță cea de-a doua ediție a evenimentului World of Wines (WOW) by VINIMONDO care va avea loc pe 30 mai, la Palatul Bragadiru.

(P) Kaufland celebrează incluziunea persoanelor cu dizabilități
(P) Kaufland celebrează incluziunea persoanelor cu dizabilități

Timp de 4 luni, Kaufland a străbătut mai multe orașe din țară cu proiectul “Caravana A.C.C.E.S.”.

(P) Raiffeisen Bank România susține Dăruiește Viață cu 1 milion de euro
(P) Raiffeisen Bank România susține Dăruiește Viață cu 1 milion de euro

Raiffeisen Bank România susține Dăruiește Viață cu 1 milion de euro pentru demararea construcției campusului medical de la Marie Curie.

Recomandări
Miron Cozma a ajuns la Parchetul General, în Dosarul Mineriadei. „Care Mineriadă? Nu a existat Mineriadă”
Miron Cozma a ajuns la Parchetul General, în Dosarul Mineriadei. „Care Mineriadă? Nu a existat Mineriadă”

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma a ajuns luni dimineață la Parchetul General. El trebuie să dea socoteală pentru mineriada din 13 - 15 iunie 1990 în ancheta procurorilor militari.

Moartea președintelui Ebrahim Raisi naște suspiciuni. Scenariile care au apărut în urma tragediei din Iran
Moartea președintelui Ebrahim Raisi naște suspiciuni. Scenariile care au apărut în urma tragediei din Iran

Moartea președintelui Iranului, Ebrahim Raisi, survenită, duminică, în urma prăbușirii elicopterului în care se afla după o vizită în Azerbaidjan, a scos la iveală unele suspiciuni. Și sunt numeroase.

ASF a retras licența unuia dintre cei mai mari brokeri, care are contracte cu Armata și Forțele Navale. CEO-ul a fost arestat
ASF a retras licența unuia dintre cei mai mari brokeri, care are contracte cu Armata și Forțele Navale. CEO-ul a fost arestat

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a retras autorizaţia de funcţionare a FAST Brokers, într-un context în care şeful companiei a fost arestat preventiv, iar ASF - acum cu o nouă conducere - s-a temut să mai păstreze compania în piaţă.