(P) Rețeaua aBeauty Clinique deschide în Oradea o nouă clinică de estetică

abeauty2

Pe 1 iulie 2021 rețeaua aBeauty Clinique a deschis oficial o nouă clinică de estetică în Oradea, brandul consolidându-și poziția de lider în România și fiind în continuare cea mai mare rețea de clinici de estetică neinvazivă și beauty din țară.

 

”Oamenii din Oradea ne-au făcut o primire de care suntem foarte bucuroși și dorim să mulțumim tuturor clienților care ne-au ales deja. Avem programări la diagnostice și tratamente din partea clienților care și-au făcut rezervare chiar și cu o lună înainte. Suntem recunoscători pentru tot și sperăm să facem cât mai mulți clienți fericiți.” declară Irina Maria Ursan, managerul de calitate al lanțului de clinici aBeauty din țară.

În acest moment rețeaua de clinici de estetică aBeauty Clinique are o prezență considerabilă în mai multe orașe din România precum București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Timișoara și de la 1 iulie 2021 și în Oradea.

Clinică estetică Oradea aBeauty Clinique

Citește și
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

 

Dacă cauți o clinică de estetică în Oradea, cei de la aBeauty Clinique ne-au informat că și-au propus să ofere în cadrul clinicii lor din județul Bihor soluții la mai multe probleme, nevoi și dorințe pe care le-ar putea avea clienții.

Cu alte cuvinte, clinica de estetică Oradea aBeauty Clinique își propune să fie un one stop shop pentru servicii de înfrumusețare, tratamente estetice și terapii beauty. Acest lucru va oferi mai mult timp clienților pentru a face ceea ce le place mai mult, deoarece nu vor trebui să mai alerge între diverse saloane de beauty din Oradea pentru a-și îndeplini toate obiectivele de frumusețe.

La clinica de beauty Oradea aBeauty Clinique există deja o gamă variată de terapii corporale, faciale și epilare definitivă de care clienții se pot bucura încă de acum.

În curând, după ce se va stabili pe plan local o colaborare cu un medic chirurg sau dermatolog care să se ridice la standardele de calitate oferite de aBeauty Clinique pacienților săi în restul țării, clinica din Oradea va oferi și servicii minim invazive de estetică precum injectarea buzelor cu acid hialuronic, injectarea ridurilor cu acid hialuronic, injectarea cu toxină botulinică în riduri, lifting facial cu fire bioresorbabile și multe alte proceduri.

Consultații Revoluționare cu premii garantate

abeauty3

 

Cu ocazia deschiderii clinicii de estetică Oradea aBeauty Clinique, clienții brandului vor avea parte de surprize în fiecare clinică din țară.

Pe lângă ofertele lunii iulie care au fost lansate chiar pe 1 iulie în toate clinicile aBeauty Clinique din România: București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Oradea și Timișoara, clienții vor beneficia de premii garantate atunci când se prezintă la diagnostic.

Programează-te gratuit la primul diagnostic facial sau corporal de luna aceasta și pe lângă faptul că vei beneficia de un protocol unic în urma căruia vei afla mai multe despre pielea și corpul tău, vei putea trage la sorți un bilețel cu premii garantate.

Tot ce trebuie să faci este să-ți verifici bine agenda înainte de a stabili planificarea la diagnostic, deoarece beneficiul unui cartonaș de Consultații Revoluționare se poate acorda o singură dată, doar dacă ajungi la timp la ora și data stabilită.

Premiile garantate constau în tratamente faciale, corporale sau epilare definitivă laser cadou, reduceri uriașe la ședințe sau reduceri suplimentare față de promoțiile noi pe care le-am lansat de la 1 iulie!

Diagnosticul nu implică obligații de cumpărare (#NoPressure), nu este invaziv, nu durează mult, nu presupune o perioadă de așteptare și nu implică nici un fel de disconfort.


Ce tratamente estetice există la clinica Oradea aBeauty Clinique

abeauty4


După cum povesteam pe scurt și mai sus, încă din acest moment clienții clinicii de beauty din Oradea pot beneficia de epilare definitivă laser, tratamente corporale și tratamente faciale avansate, de nouă generație.

A nu se confunda clinica de estetică Oradea aBeauty Clinique cu un salon de beauty sau cu un salon de cosmetică.

Prin urmare, în cadrul acestei clinici de înfrumusețare nu vor fi oferite servicii de frizerie, hairstyling, manichiură, pedichiură sau cosmetică de bază, ci servicii profesionale de estetică neinvazivă.

Pentru a evita orice confuzie, vom detalia mai jos serviciile oferite în cadrul clinicii de estetică și înfrumusețare Oradea aBeauty Clinique.


Tratamente slăbire Oradea

abeauty5

În acest moment în clinica de estetică Oradea aBeauty Clinique există probabil cea mai variată gamă de tratamente corporale pe care o clinică de estetică de această categorie le-ar putea avea.

Toate cele 6 tratamente corporale disponibile în Oradea sunt tratamente avansate, de nouă generație, care oferă deja rezultate măsurabile clienților din celelalte clinici aBeauty din țară.

Vorbim despre tratamente corporale de slăbire localizată, tratamente de slăbire prin criolipoliză, tratamente corporale anticelulită care reduc semnificativ celulita și aspectul de coajă de portocală, tratamente de reducere a circumferinței, tratamente de modelare corporală și remodelare corporală, tratamente de stimulare musculară electromagnetică, tratamente pentru fermitatea pielii și tratamente împotriva vaselor capilare sparte, cunoscute și ca spider veins.

● Tratament corporal slăbire și anticelulită BodyShape – Regele slăbirii neinvazive. Rezultate rapide și de durată, fără timp pierdut. Cu 25% mai puternic decât orice tratament similar cu radiofrecvență, infraroșu, role și vacuum.
● Tratament slăbire localizată prin criolipoliză CryoLipo – Criolipoliza care funcționează. Rezultate rapide și de durată, fără încercări nereușite. Eficiență biotehnologică de nivel înalt ce oferă rezultate vizibile garantat. Distruge în siguranță 4 din 5 acizi grași la -11 °C.
Tratament stimulare și tonifiere musculară DualFit – Stimulare musculară electromagnetică profundă ce oferă tonifiere musculară și formă atletică a corpului cu 0 efort. Față de electrostimularea clasică ce implică o stimulare musculară superficială și efort, stimularea electromagnetică acționează profund la nivel muscular reușind să aibă efecte și asupra grupelor de mușchi mai mari oferind astfel rezultate mai bune mai rapid.
● Tratament corporal de slăbire și tonifere SonicSlim – Rezultate rapide și de durată, cu o piele fermă și tânără. Slăbire, fermitate și remodelare corporală rapidă ce reduce țesutul adipos și previne îmbătrânirea pielii.
● Tratament puternic anticelulită CellFIT – Cel mai puternic tratament anticelulită neinvaziv. Unde acustice de șoc cu o cantitate optimă de energie cinetică ce se transferă în septurile fibroase și reduc celulita.
● Terapie ThermaVein spider veins, papiloame & angioame - Tratarea definitivă a vaselor capilare sparte de pe piele. Tratamentul spider veins prin termocoagulare sigilează vasele de sânge (nu sângele) și ajută la tratarea vaselor capilare sparte denumite și telangiectazii sau venectazii, în funcție de zona în care acestea apar.

Toate aceste terapii corporale disponibile în clinica aBeauty Clinique din Oradea sunt noninvazive sau minim invazive, implică disconfort redus sau inexistent și nu implică perioadă de recuperare.

Poți veni inclusiv în pauza de masă pentru a realiza o procedură corporală ca mai apoi să te întorci la birou fără nici o problemă, deoarece tehnologia avansată și nouă, de actualitate, va lucra în slujba ta și îți va oferi rezultate sigure și reale.

Tratamente faciale Oradea

abeauty6

În ceea ce privește tratamentele faciale disponibile în Oradea la clinica de estetică aBeauty Clinique, opțiunile sunt la fel de variate, deoarece vorbim despre tehnologia SkinTera ce implică radiofrecvență, micro-needling și fototerapie ce este folosită pentru a aplica și potența rezultatele pentru tratamentele ultra premium cu celule Stem AAPE Skin pentru pielea de pe față și de pe gât sau tratamentele SRS ce au până la 6 tipuri de combinații de substanțe speciale pentru indicații specifice precum anti-aging, ten acneic, roșeață, pete pigmentare, ten deshidratat sau cicatrici post-acneice.

Tratamentele cu celule Stem sunt indicate pentru orice tip de ten, indiferent de vârstă, deoarece acestea reglează și repară natural tenul și pielea, oferind îmbunătățiri exact acolo unde trebuie.

Tratamentele SkinTera SRS sunt probabil singurele terapii faciale noninvazive cu factor natural de hidratare, tratamente faciale care restabilesc echilibrul natural al pielii.
La tratamentele menționate se adaugă și tratamentul facial SRS Salmon Range SPN 6 ce acționează pe întinerire și hidratare asemenea unui filler cu acid hialuronic, dar într-un mod neinvaziv și nedureros. Astfel, acest tratament facial poate oferi rezultate asemănătoare unei injectări cu acid hialuronic în riduri, dar fără disconfortul cauzat de procedura de injectare.

FaceTight este o altă terapie de întinerire facială disponibilă în clinica de estetică din Oradea aBeauty Clinique. Acest tratament are la bază ultrasunetele concentrate de intensitate înaltă cu autoreglare pe 5 niveluri.

Tratamentul FaceTight se adresează pielii lăsate și tenului îmbătrânit, deoarece reușește să creeze un efect de lfting facial și chiar de umplere a ridurilor doar după prima ședință. Tratamentul facial este atât de puternic și eficient astfel încât sunt necesare doar două ședințe pentru a obține rezultate foarte bune.

De asemenea, în noua clinică aBeauty Clinique din frumosul oraș Oradea vei găsi și super gama de creme profesionale de tratament și îngrijire pentru acasă dezvoltată de skinbetter science USA.

SkinBetter Science este unul dintre cele mai premiate branduri independent din SUA, cu o creștere uriașă. Cremele profesionale SkinBetter Science folosesc tehnologii unice și patentate care oferă rezultate excelente fără să afecteze pielea.

Printre produsele skinbetter science disponibile în Oradea se numără creme profesionale de tratament pentru anti-aging, pentru riduri, pentru cearcăne, creme cu factor de protecție solară, creme profesionale de hidratare și alte produse de îngrijire.

Toate tratamentele disponibile în cadrul clinicilor aBeauty Clinique din țară și implicit și a clinicii de estetică din Oradea sunt tratamente faciale și corporale premium, de nivel avansat, care oferă rezultate măsurabile și serioase.

Epilare definitivă laser Oradea 


 

 Tratamentul de epilare definitivă laser Oradea este realizat cu un laser de generație nouă de la compania Formatk.

Acest laser de epilare definitivă cu laser diodă are un aplicator mai mare al cristalului laser decât alte aparate de laser diodă obișnuite. Acest lucru permite epilarea mai eficientă și mai rapidă a unor zone de dimensiuni mai mari.

De asemenea, epilarea laser diodă oferită în Oradea de către clinica aBeauty Clinique oferă o precizie mai mare datorită melaninometrului încorporat ce stabilește precis valoarea melanocitelor de la fiecare zonă epilată, acționând cu putere optimă în siguranță.

Pentru un plus de confort, aplicatorul laser este dotat cu un răcitor la 4 grade Celsius, ce face din această procedură de epilare definitivă în Oradea, probabil una dintre cele mai confortabile proceduri de acest fel.

Pentru mai multe detalii despre epilarea definitivă disponibilă în clinica de estetică din Oradea, precum și în celelalte clinici de estetică aBeauty Clinique din țară, te invităm să citești un articol scris și publicat tot pe Știrile ProTv cu ceva timp în urmă.

Articolul detaliat despre epilare definitivă laser poate fi accesat aici.

Tratamente păr și scalp Oradea

 

În cazul în care îți dorești tratamente pentru păr sau tratamente pentru scalp în Oradea, poți găsi astfel de tratamente și la noua clinică aBeauty Clinique din județul Bihor.

Poți opta fie pentru tratamentele ultra premium cu celule Stem pentru păr, fie pentru tratamentele mai accesibile pentru păr și produsele de îngrijire pentru păr pentru acasă din gama SRS.

Tratamentele pentru păr și scalp disponibile în Oradea stimulează creșterea părului, îmbunătățesc structura și rezistența firului de păr și însănătoșesc scalpul.

Tratamente estetice bărbați Oradea

abeauty8

Clinica de estetică Oradea aBeauty Clinique este o clinică de estetică care se adresează în mod principal femeilor. La bază, aBeauty Clinique este un brand pentru femei, însă atât în cadrul clinicii estetice din Oradea cât și în cadrul celorlalte clinici de estetică avem politici men`s friendly.

Cei de la aBeauty Clinique știu că este mai dificil pentru un bărbat să se simtă confortabil atunci când vine într-o clinică de estetică, fie că este în căutarea unui tratament de slăbire pentru bărbați în Oradea, a unui tratament de întinerire pentru bărbați în Oradea sau a unui serviciu de epilare definitivă laser bărbați în Oradea.

În cadrul clinicilor aBeauty există atât tratamente faciale și corporale dedicate bărbaților și optimizate pentru ei, cât și protocoale de intimitate și bun simț astfel încât toți bărbații și toate femeile care aleg aBeauty Clinique să se bucure de experiența premium în siguranță.

În toate clinicile aBeauty Clinique există o atmosferă premium și minimalistă însoțită de rafinament, delicatețe, intimitate, atenție la detalii și bun simț.

Oamenii sunt pregătiți la un nivel înalt pentru a fi atât buni specialiști în estetică, cât și artizani ai serviciilor superioare.

 

Adresă clinică estetică Oradea aBeauty Clinique

abeauty9

Clinica de estetică și înfrumusețare Oradea aBeauty Clinique se află pe strada Nicolae Jiga numărul 40. Se pot face programări atât completâtnd formularul online de pe website-ul lor cât și apelând numărul de telefon +40741103305.

Pentru mai multe detalii și o galerie foto cu clinica vă invităm să urmați acest link.
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor

Câștigătorii record ai Ligii Campionilor În fiecare turneu se stabilesc recorduri. Dar care cluburi au reușit să câștige cele mai multe titluri ale Ligii Campionilor?

(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească
(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească

Cum sărbătorile Pascale se apropie, acum este momentul potrivit să vă gândiți, să căutați și să alegeți rețetele potrivite pentru masa din familie.

(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online
(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online

În era digitală, în care timpul este prețios și confortul este la îndemână, cumpărarea de flori online a devenit o modalitate populară și practică de a încânta persoanele dragi sau de a decora propria locuință.

Recomandări
Cine sunt cei 4 candidați independenți la alegerile europarlamentare din 2024: Gheorghe, Șoșoacă, Ștefănuță și Pîrvănescu
Cine sunt cei 4 candidați independenți la alegerile europarlamentare din 2024: Gheorghe, Șoșoacă, Ștefănuță și Pîrvănescu

Patru cetățeni români candidează la alegerile europarlamentare din 2024 pe cont propriu, fără să fie sprijiniți de vreun partid sau o alianță politică.

Probleme pe front pentru Ucraina cu armele americane. Rusia se laudă cu o distrugere de proporții
Probleme pe front pentru Ucraina cu armele americane. Rusia se laudă cu o distrugere de proporții

Ucraina pare să aibă dificultăți în ceea ce privește armele americane. Două dintre ele au fost retrase de pe front, iar o altă armă livrată de Washington ar fi lovită de ruși.

Lista finală a candidaturilor la alegerile europarlamentare 2024: 12 partide și alianțe electorale, precum și 4 independenți
Lista finală a candidaturilor la alegerile europarlamentare 2024: 12 partide și alianțe electorale, precum și 4 independenți

Biroul Electoral Central (BEC) a publicat, luni, 29 aprilie, lista candidaturilor rămase definitive pentru alegerile europarlamentare din 2024.