(P) Mânecă lungă henley pentru bărbați – alege culoarea perfectă

bluza
StirilePROTV

Sezonul rece se apropie, iar garderoba își schimbă conținutul. De la fuste și rochii de vară, femeile trec la cele de toamnă, iar de la pantaloni scurți și tricou, bărbații trec la pantaloni lungi și bluze cu mânecă lungă.

Ce este în tendințe în acest an în ceea ce privește articolele vestimentare de toamnă? Ce bluze cu mânecă lungă să alegi pentru ținutele casual la modă? Ce culori sunt în tendințe? Iată câteva informații esențiale cu privire la aceste aspecte.

Cum alegi bluzele cu mânecă lungă pentru ținute la modă?

 

Deși nu sunt cu mult diferite de tricouri atunci când vine vorba de alegerea lor, bluzele cu mânecă lungă necesită totuși un plus de atenție atunci când sunt alese. Nu este vorba numai despre aspectul pe care îl are o bluză cu mânecă lungă atunci când dorești să o alegi, ci și despre aspecte legate de materialul din care este aceasta realizată, respectiv de confortul pe care îl oferă și pe vreme rece și despre utilitatea acesteia în sezonul de toamnă. Ideală este alegerea unei bluze realizate din materiale de calitate înaltă, deoarece temperaturile scăzute fac corpul mai sensibil, iar căldura pe care o oferă bluza pe care o porți poate face diferența între o ținută potrivită și una mai puțin potrivită. Bluzele pe care le găsești pe Bolf.ro îți oferă garanția calității, acestea fiind realizate din materiale de calitate bună și având cusături fine, care nu deranjează atunci când sunt purtate direct pe piele.

Pe lângă acest aspect, trebuie recunoscut faptul că modul în care arată articolele vestimentare este unul dintre cei mai importanți factori în alegerea celui potrivit. Așadar, în funcție de preferințele de croi și culoare poți alege din gama variată de bluze cu mânecă lungă pe care le găsești în magazinul nostru.

Ce culoare să alegi pentru bluza cu mânecă lungă perfectă?

 

Anul acesta este anul în care culorile își fac de cap. Motiv pentru care poți alege cele mai strălucitoare culori pentru bluzele cu mânecă lungă pe care le vei purta. Cu design simplu sau cu imprimeuri colorate, bluzele pe care le poți purta în acest sezon sunt aparte, deoarece fac din orice ținută una deosebită. Pentru o ținută mai serioasă, poți alege o bluză albă, neagră sau bleumarin simplă, cu închidere cu nasturi, iar pentru ținutele mai vesele poți alege o bluză albă sau neagră cu imprimeuri colorate. O altă variantă potrivită pentru bărbații care vor să arate că au o stare de bine este alegerea unei bluze albastru-aprins sau chiar a uneia roșii. Cu astfel de culori nu numai că vei avea o stare de spirit mai bună, dar vei atrage și privirile celor din jur.

Citește și
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Nuanțele de gri – gri antracit, gri deschis, grafit – pot fi alese de cei care doresc să aibă o ținută neutră, dar care doresc să fie în același timp la modă prin purtarea unei bluze cu un design potrivit ultimelor tendințe în modă. Modelele de bluze cu mânecă lungă cu camuflaj sunt potrivite celor care îndrăznesc să fie altfel.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cum alegi cel mai bun service auto pentru Land Rover?
(P) Cum alegi cel mai bun service auto pentru Land Rover?

Ești în căutarea unui service auto pentru Land Rover, pentru o revizie de rutină sau pentru reparația unei defecțiuni majore? Indiferent de situație, alegerea acestuia nu se face la întâmplare.

 

(P) Eficiență și putere în atelierul tău: Compresorul aer cu ulei Tagred TA361
(P) Eficiență și putere în atelierul tău: Compresorul aer cu ulei Tagred TA361

Când vine vorba de lucrări de atelier sau industriale, fiecare detaliu contează. Ai nevoie de unelte de încredere care să-ți sprijine proiectele și să te ajute să le duci la bun sfârșit cu eficiență și precizie.

(P) 5 motive pentru care să te înscrii la un curs profesional de microblading pentru sprâncene
(P) 5 motive pentru care să te înscrii la un curs profesional de microblading pentru sprâncene

Microbladingul a devenit una dintre cele mai solicitate proceduri în industria frumuseții, oferind soluții semi-permanente pentru sprâncenele subțiri, neregulate sau lipsite de formă.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.