(P) Investiții de 5 Milioane Euro în Utilaje de Producție Tipografică

topografie

În industria materialelor de publicitate și marketing, respectarea termenelor limită este un aspect esențial.

Investiția în utilaje de producție și instruirea personalului reprezintă fundația solidă pe care se construiește reputația unei tipografii recunoscută pentru calitate produselor realizate dar și pentru promptitudine.

Tipografia Global Print se evidențiază ca un exemplu practic, investind aproximativ 5 milioane de Euro între 2019 și 2023 în utilaje de producție de ultimă generație, software specializat și instruire specializată pentru personal.

2019 – 2020: Investiții de 2 Milioane Euro în Utilaje de Print Digital Large Format

Citește și
„Înseamnă un Al Treilea Război Mondial”. Reacția Ungariei, după ce Macron a reluat ideea trimiterii de trupe în Ucraina

Prima etapă a investițiilor s-a concentrat pe modernizarea flotei de utilaje de Print Digital Large Format. Aproximativ 2 milioane de euro au fost direcționați către achiziționarea de echipamente de ultimă generație, care utilizează diferite tipuri de cerneală.

Printarea cu cerneală UV, indicată pentrustandurile POS/POSM (Point Of Sales Materials) Display, signalistică de interior/exterior, ambalaje de produs de format mare. Se poate printa la calitate fotografică atât pe materiale flexibile cât și rigide cu imprimanta de format mare FUJI Acuity HS Advanced, care a primit certificarea FOGRA și Pantone.

Printarea cu cerneală latex, utilizată de printerul HP LATEX 375, optimizând cu 40% costul cernelii, este necesară imprimării de tapet, postere, tablouri, standuri dar și signalistică de interior/exterior.

Printarea cu cerneală pe bază de apă prin intermediul noilor Canon 8400 S care atinge cel mai înalt nivel de calitate al imaginii valabil pe piața din România.

Pentru operațiuni mai complexe de tăiere, decupare Kiss Cut (tăierea stratului superior de autocolant) dar și biguire, în 2019 a fost instalat și cel mai nou model de tăiere digitală de la firma ESKO Kongsberg. De asemenea, au fost achiziționate aparate de laminare, sudare și capsare bannere dar și un echipament laser de gravare pentru detalii fine.

2022 – 2023: Investiție Adițională de 3 Milioane Euro pentru Modernizarea Capacității de Producție

Continuând angajamentul față de inovație și evoluție, Tipografia Global Print a alocat încă 3 milioane de euro în 2022 și 2023 pentru modernizarea capacității de producție.

Aceste investiții au consolidat procesele automatizate și au asigurat o calitate superioară a produselor finite. Capacitatea de producție a fost sporită la 4 milioane de metri pătrați/an, datorită achiziției în premieră în România a două mașini de tipar de format mare Durst P5 de ultimă generație.

Una dintre aceste achiziții notabile este reprezentată de noul Durst P5 350, configurat special pentru printul direct pe carton ondulat. Acesta utilizează cerneală UV, economisind până la 60% energie prin intermediul lămpilor LED pentru uscarea acesteia.

Noul Durst P5 350 a fost recunoscut la nivel internațional, obținând primul loc în categoria flagship la premiile EDP Awards pentru calitatea printului dar și pentru rapiditate.

În completarea flotei, s-a achiziționat și Durst P5 250WT, o altă premieră în România, utilizând cerneală pe bază de apă certificată UL ECOLOGO. Aceasta este o opțiune non-toxică, fără ftalați, plastifianți și metale grele, certificată pentru imprimarea ambalajelor alimentare.

Alături de aceste investiții majore în utilaje, Tipografia Global Print a implementat CNC-uri pentru tăiere și biguire de carton, CNC-uri pentru aplicare automată de adezivi și echipamente de lipire prin presare mecanică uniformă. Aceste tehnologii asigură rezistența și calitatea produselor din carton ondulat, utilizate în trade marketing, POSM Displays, standuri și alte produse similare.

Respectând rigorile impuse de obținerea responsabilă și sustenabilă a resurselor naturale, în condiții de calitate respectând standardeleFOGRA și PANTONE, tipografia reușește să livreze produse tipărite la o calitate constant îmbunătățită și în special la termenul stabilit cu beneficiarul odată cu lansarea comenzilor.

Demonstrează astfel cât de importantă este investiția constantă în cele mai noi și inovative utilaje, software specializat și instruirea personalului nostru. 

Articol recomandat de sport.ro
„Câți bani câștigi în România?” Apărătorul de la FCSB, dorit în Franța, a dat răspunsul pe loc
„Câți bani câștigi în România?” Apărătorul de la FCSB, dorit în Franța, a dat răspunsul pe loc

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Revoluționează Eficiența Energetică cu Sisteme Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof Engineering
(P) Revoluționează Eficiența Energetică cu Sisteme Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof Engineering

Într-o lume care caută soluții durabile pentru provocările energetice, Rufy Roof Engineering se distinge prin oferirea unor sisteme inovatoare de montaj pentru panourile fotovoltaice.

(P) Cum să simplifici garderoba copilului ca să devină mai autonom
(P) Cum să simplifici garderoba copilului ca să devină mai autonom

Copiii își doresc haine în care să se simtă confortabil și să se poată mișca liber, în timp ce părinții își doresc pentru cei mici îmbrăcăminte de calitate și versatilă, pentru ținute rapide și lejere în fiecare zi.

(P) Fațete vs coroane dentare: În ce situații sunt recomandate?
(P) Fațete vs coroane dentare: În ce situații sunt recomandate?

Cel mai mare avantaj pe care lumea modernă ni-l oferă este acela că avem posibilitatea de a găsi soluții pentru aproape orice problemă, mai ales atunci când vine vorba de aspectul estetic.

Recomandări
Sudul țării se va transforma în deșert, dacă nu plantăm 350.000 de hectare de pădure. “Până și în buza Saharei se plantează
Sudul țării se va transforma în deșert, dacă nu plantăm 350.000 de hectare de pădure. “Până și în buza Saharei se plantează"

Sudul României se va transforma în deșert, dacă terenurile degradate de agricultură intensivă și secetă nu vor fi protejate.

Ruşii câştigă teren în Africa. Trupele Moscovei au intrat într-o bază aeriană din Niger care găzduieşte soldaţi americani
Ruşii câştigă teren în Africa. Trupele Moscovei au intrat într-o bază aeriană din Niger care găzduieşte soldaţi americani

Militarii ruşi au intrat într-o bază aeriană din Niger care găzduieşte trupe americane, după decizia juntei din Niger de a expulza forţele SUA din ţară, relatează News.ro, care citează The Guardian.

Joe Biden, după protestele studențești pro-palestiniene: Vocile americanilor se fac auzite, dar nu suntem o țară fără legi
Joe Biden, după protestele studențești pro-palestiniene: Vocile americanilor se fac auzite, dar nu suntem o țară fără legi

Joe Biden a abordat, pentru prima oară, subiectul sensibil al protestelor studențești pro-palestiniene. Acesta a declarat că „ordinea este pe primul loc” și că va proteja mereu dreptul americanilor la liberă exprimare.