(P) Epilare definitivă cu IPL: mituri, adevaruri si avantaje

epilare IPL

Vrei să investești într-un epilator IPL? Epilarea definitivă a devenit o procedură foarte populară, însă la fel de populare sunt și miturile legate de aceasta.

Pentru a afla care sunt avantajele epilării definitive cu IPL citește articolul nostru și află adevărul despre această procedură.

Dacă aveai de gând să optezi pentru achiziția unui epilator IPL cu lumină intens pulsată, miturile te pot face ușor să te răzgândești. De aceea, este important să te informezi corect, înainte de a lua o decizie. Descoperă care sunt cele mai comune mituri cu privire la această procedură, dar și care sunt avantajele epilării definitive.

1. Mit: „Epilarea cu IPL doare”

Epilarea definitivă nu produce durere. Aceasta se poate asocia, însă, cu un disconfort ușor în timpul ședințelor și câteva ore după acestea, în special în zone de piele sensibilă. Utilizatorii descriu o senzație de căldură, înțepături calde sau lovituri ușoare.

2. Mit: „Epilarea definitivă cu laser se realizează într-o singură ședință”

Nu poți scăpa complet de părul nedorit într-o singură ședință. În general, sunt necesare 8 până la 12 ședințe săptamânale pentru rezultate optime. Numărul acestora depinde de tehnologia utilizată, suprafața pielii, grosimea și culoarea firului de păr, dar și de alte caracteristici individuale. Și apoi sunt necesare ședințe de întreținere care trebuie realizate lunar.

Citește și
Ce arme țineau rușii în depozitul aruncat în aer de dronele ucrainene. Explozia a fost atât de puternică, încât seismografele au înregistrat un cutremur

Cu Braun IPL Skin iExpert, întreaga sesiune de epilare durează doar 15 minute. Este extrem de ușor de utilizat, astfel încât să poți integra epilarea în rutina ta zilnică fără eforturi suplimentare.

3. Mit: „Epilarea cu IPL este indicată doar femeilor”

Epilarea cu IPL nu este o procedură special concepută pentru femei. Prin urmare, bărbații care doresc să scape de părul nedorit din anumite zone ale corpului pot opta pentru epilare definitivă, de asemenea.

epilare IPL

4. Mit: „Părul trebuie să fie crescut pentru a efectua ședința de epilare cu laser”

Este recomandat să îți razi părul de pe corp înainte de ședința de epilare cu IPL. Pentru ca procedura să fie eficientă, energia luminoasă trebuie să traverseze firul de păr până la rădăcină. Dacă firele de păr sunt lungi pe suprafața pielii, nu numai că fasciculul de lumină pulsată nu poate ținti foliculii de păr, însă arderea firelor poate favoriza și iritațiile cutanate.

5. Mit: „IPL afectează pielea”

Epilarea cu IPL țintește doar firele de păr și foliculii acestora, fără să afecteze sănătatea pielii. Deși există riscul de a experimenta înroșirea pielii, inflamație, disconfort după procedură, aceste efecte adverse sunt temporare.

Siguranța ta este pe primul loc. Epilatoarele IPL Braun au fost testate dermatologic, asigurându-ți o experiență de epilare sigură și confortabilă.

6. Mit: „Epilarea definitivă te expune la radiații”

Deși și-ar dori să elimine definitiv părul nedorit de pe corp, multe persoane aleg în continuare alte forme de a scăpa de acesta (cum ar fi aparatul cu lama de ras sau epilarea cu ceară), de teamă că tehnologia cu laser și IPL emite radiații nocive. Adevărul este că nu te expui la radiații dacă te epilezi cu IPL, deoarece aparatul nu emite radiații ionizante. Așadar, procedura este sigură pentru sănătate.

7. Mit: „Epilarea cu laser are același efect la toate persoanele”

Rezultatele epilării definitive variază în funcție de numeroși factori, printre care se numără culoarea și grosimea firului de păr, zona tratată, tipul tehnologiei utilizate, numărul ședințelor.

Poți alege să faci un test pe o suprafață mică de piele, pentru a observa și a evita efectele nedorite.

Ei bine, epilatoarele IPL Braun sunt singurele care se adaptează automat fiecărui ton de piele, la fiecare impuls, asigurând astfel o protecție optimă a pielii. Acest dispozitive inteligente îți oferă siguranță deplină în utilizare, eliminând riscul de iritații sau arsuri.

8. Mit: „Epilarea cu IPL produce efecte imediate”

Chiar dacă laserul deteriorează imediat firele de păr, acestea nu cad în timpul procedurii. Poți observa rezultatele după câteva ore sau zile de la fiecare ședință. Uneori, efectele pot fi vizibile chiar de la prima sesiune de tratament de epilare definitivă, care poate reduce părul cu 10-25%, arată American Academy of Dermatology Association. Totuși, va trebui să ai răbdare pentru a putea observa rezultatele finale.

Cu Braun IPL Skin iExpert, vei observa primele rezultate vizibile chiar după doar două ședințe. Firul de păr devine vizibil mai subțire și crește mai lent, oferindu-ți pielea netedă și fină la care ai visat întotdeauna.

În plus, folosind Braun Skin iExpert conform instrucțiunilor, te poți bucura de piele netedă și fără păr până la un an. Acest dispozitiv performant îți oferă rezultatele de lungă durată pe care le-ai așteptat, fără a fi nevoie să te întorci constant la salon.

9. Mit: „Epilarea definitivă este un proces scump și îndelungat”

Este adevărat că sunt necesare multiple ședințe. Cu toate acestea, dacă te gândești la alte metode de îndepărtare a părului, care trebuie repetate în mod frecvent pentru tot restul vieții, procesul de epilare definitivă nu mai pare atât de îndelungat, nu-i așa?

Chiar dacă trebuie să aștepți câteva luni pentru a te bucura de rezultatele finale, beneficiile depășesc acest cost al timpului. Asta pentru că efectele sunt durabile și nu va mai trebui să investești timp sau bani în alte metode de epilare.

10. Mit: „După epilare definitivă nu mai crește păr niciodată”

Nu toți foliculii de păr sunt deteriorați în timpul ședințelor de epilare. Prin urmare, este posibil ca unele fire de păr să înceapă din nou să crească după o anumită perioadă. Totuși, creșterea este mai lentă, firele sunt mai subțiri și mai deschise la culoare, deci mai puțin vizibile. Astfel, poate fi necesar să mai razi părul din când în când, cum ar fi o dată la câteva luni, sau să efectuezi ședințe de epilare cu laser pentru întreținere.

Prin urmare, există numeroase mituri cu privire la epilarea definitivă. Cel mai indicat este să discuți cu un specialist pentru informații de încredere și recomandări personalizate.

De ce să alegi epilarea cu IPL acasă? Avantajele epilatoarelor Braun IPL

Dacă te-ai săturat de vizitele constante la salon și de costurile ridicate asociate acestora, e momentul să descoperi epilarea cu IPL acasă. Epilatoarele Braun IPL îți oferă o soluție practică, eficientă și sigură pentru a obține pielea fină și fără păr, chiar în confortul propriei locuințe. Iată de ce ar trebui să faci această schimbare:

1. Eficiență de lungă durată

Epilatoarele Braun IPL sunt concepute să ofere rezultate vizibile rapid și de durată. De obicei, vei observa o reducere semnificativă a părului după doar două ședințe, iar cu utilizare regulată, rezultatele pot dura până la un an. Aceasta înseamnă mai puține sesiuni de epilare și mai mult timp pentru tine.

2. Confort și flexibilitate la tine acasă

Imaginează-ți să te bucuri de o piele netedă fără a mai fi nevoie să îți faci programări la salon sau să te deplasezi. Cu epilatoarele Braun IPL, poți să te epilezi oricând îți dorești, în confortul propriei case. Alegând o ședintă de epilare la tine acasă economisești timp prețios și te bucuri de libertatea de a-ți adapta rutina de îngrijire după propriul program.

3. Siguranță superioară

Braun IPL folosește tehnologia avansată SensoAdapt™, care ajustează automat intensitatea fiecărui puls în funcție de tonul pielii tale. Aceasta asigură o protecție optimă, reducând riscul de iritații sau arsuri. În plus, epilatoarele Braun sunt testate dermatologic, oferindu-ți siguranța de care ai nevoie pentru a te simți confortabil în utilizare.

4. Rapiditate și eficiență

Cu Braun IPL, o sesiune completă de epilare pentru întregul corp durează doar 15 minute. Aceasta este o soluție rapidă și eficientă, perfectă pentru persoanele ocupate care doresc să se bucure de o piele fină fără a petrece ore întregi la salon.

5. Investiție pe termen lung

Deși un epilator IPL poate părea o investiție inițială mai mare, costurile pe termen lung sunt semnificativ mai mici comparativ cu sesiunile regulate la salon. În plus, având dispozitivul la îndemână, poți să te epilezi ori de câte ori ai nevoie, fără costuri suplimentare.

6. Experiență personalizată

Cu epilatoarele Braun IPL, ai control total asupra experienței tale de epilare. Poți ajusta intensitatea și frecvența tratamentelor în funcție de nevoile tale, oferindu-ți o soluție personalizată care funcționează pentru tine.

Epilarea definitivă cu IPL acasă, folosind epilatoarele Braun, nu doar că îți oferă libertatea și flexibilitatea de a te îngriji în confortul propriei locuințe, dar și rezultate de lungă durată, siguranță superioară și economii considerabile. Fă pasul către o rutină de îngrijire mai eficientă și mai convenabilă și bucură-te de pielea fină și catifelată pe care o meriți, fără a mai depinde de programările la salon!

Articol recomandat de sport.ro
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Eveniment la Hangu 6 luptători MMA de renume mondial vor susține demonstrații, intrarea este liberă
(P) Eveniment la Hangu 6 luptători MMA de renume mondial vor susține demonstrații, intrarea este liberă

Copiii care practică sportul la Clubul de karate Bassai-Dai, dar nu doar ei, vor avea ocazia să-i vadă pe 6 dintre cei mai buni luptători MMA, la sala de sport din Hangu, sâmbătă (21 septembrie), unde va avea loc Seminarul cu campioni MMA, începând cu ora 16

(P) Canapele moderne: găsește canapeaua ideală pentru casa ta
(P) Canapele moderne: găsește canapeaua ideală pentru casa ta

Alegerea unei canapele moderne este o decizie importantă în amenajarea oricărui living. Canapeaua nu este doar o piesă de mobilier esențială din punct de vedere funcțional, dar și un element central din punct de vedere estetic.

(P) De la simplu la sofisticat – de ce să alegi vopsea lavabilă și lacuri pentru lemn de calitate
(P) De la simplu la sofisticat – de ce să alegi vopsea lavabilă și lacuri pentru lemn de calitate

Când alegi o vopsea lavabilă pentru interior nu selectezi doar o simplă culoare. Aceasta își lasă mult amprenta în procesul de amenajare și, de aceea, este considerată un finisaj care transformă fiecare încăpere într-un loc unic.

Recomandări
Nicolae Ciucă, absolut convins că intră în turul doi al alegerilor prezidențiale: „Dacă nu ajung? Păi, cum să nu ajung?”
Nicolae Ciucă, absolut convins că intră în turul doi al alegerilor prezidențiale: „Dacă nu ajung? Păi, cum să nu ajung?”

Nicolae Ciucă este absolut convins că va trece de primul tur al alegerilor prezidențiale, unde se va „duela” cu Marcel Ciolacu sau cu Mircea Geoană.

Cine este bărbatul care a pornit incendiul de la Parlament. Reacția lui Nicușor Ocheană când a auzit ce pedeapsă riscă
Cine este bărbatul care a pornit incendiul de la Parlament. Reacția lui Nicușor Ocheană când a auzit ce pedeapsă riscă

Bărbatul care a pus pe jar forțele de securitate pentru că a provocat intenționat un incendiu la Palatul Parlamentului a fost identificat și arestat preventiv pentru 30 de zile.

Avertismentul viitorului comisar pentru Apărare al UE. Când ar putea Putin să fie gata de o confruntare cu Europa
Avertismentul viitorului comisar pentru Apărare al UE. Când ar putea Putin să fie gata de o confruntare cu Europa

Uniunea Europeană trebuie să-şi întărească rapid apărarea, deoarece Rusia ar putea fi pregătită pentru o confruntare în şase până la opt ani, a declarat Andrius Kubilius, desemnat pentru a deveni primul comisar al UE pentru apărare.