Ce i-a cerut șeful unei tinere de 21 de ani: „Am fost șocată”


Ultimul update: Joi 22 August 2019 22:40
Data publicarii: Joi 22 August 2019 22:40
Categorie: Stiri Diverse
Femeie care se epileaza pe picioare

O tânără de 21 de ani a postat un mesaj pe un site de socializare prin care descria cum șeful ei i-a spus să se epileze.

Fata a povestit pe Reddit că a rămas șocată de solicitarea șefului ei, care i-a spus că părul de pe picioare reprezintă o „problemă de igienă”, informează The Sun.

Astfel, tânăra a mărturisit că nu s-a confruntat niciodată cu o astfel de problemă.

„Sunt o fată de 21 de ani. Simt că trebuie să zic lucrul ăsta despre mine, pentru că ăsta e primul lucru de care sunt întrebată când lumea află că nu îmi epilez picioarele. Sunt heteorsexuală, foarte feminină și nu îmi place să îmi pierd timpul sau banii pentru a-mi epila picioarele. Mai mult, nici măcar nu am mult păr. Mă epilez doar când mă întâlnesc cu vreun bărbat și în prezent sunt cu un cineva de trei ani și nu-l interesează că nu mă epilez pe picioare”, a scris tânăra în postare.

Aceasta a povestit și cum șeful ei i-a spus că nu se încadrează în standardele companiei.

„Era nervos și mi-a zis că trebuie să vorbim despre igienă. Am fost șocată și jenată și l-am întrebat ce vrea să spună cu asta. După aceea, mi-a povestit că mai multe persoane s-au plâns de faptul că nu mă epilez și că acest lucru e împotriva normelor companiei. I-am zis că nu înțeleg ce legătură are situația cu picioarele mele, dar nu a răspuns nimic. L-am întrebat dacă el se epilează și tot nu a răspuns”, a mai adăugat fata.

În urma postării, mai mult persoane au reacționat.

„Este un lucru sexist, incredibil de ridicol. Le-ar cere bărbaților să se epileze? Cum este neigienic pentru tine, dar pentru bărbați nu? Sunt îngrozită”, a comentat o utilizatoare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO