(P) De ce este important să investești în rochia de mireasă?

seo

Nunta și implicit rolul central al mirilor se bucură de o importanță aparte de-a lungul vieții, deoarece în acest fel se scrie istoria unui cuplu pentru eternitate.

Rochia de mireasă este mai mult decât o rochie specială, ci un adevărat simbol, fără de care nunta nu ar exista. Află din acest material care sunt lucrurile pe care ar trebui să le știi despre alegere unei rochii de mireasă și despre ce o face pe aceasta să devină un adevărat simbol atemporal.

Stiluri și tipuri de rochii de mireasă

Alegerea rochiei de mireasă presupune o serie de etape, iar în general nu prea vorbim despre condiționări de norme sociale, așa cum erau acestea stabilite în trecut. Pe scurt, în prezent poți alege rochii de mireasă albe sau de orice altă culoare, lungi, sau scurte, după preferințe, din materiale naturale sau, după caz, chiar din materiale reciclate.

Ideea centrală a acestor rochii de mireasă este potențialul de piesă statement. Aceasta, nu mai transmite în prezent doar ideea de statut marital, ci și o serie de credințe personale, rezumate într-un model mai deosebit. Pentru unele persoane pot părea interesante modelele simple, în vreme ce pentru altele tradiția implică îmbrăcarea unei rochii de mireasa printesa, de lux. Unele femei vor rochii sirenă, pentru a se simți atractive și seducătoare, în vreme ce altele preferă stilul boho, perfect și pentru o plimbare pe malul mării. Concluzia e că rochia de mireasă poate fi privită distinct, însă dincolo de preferințe, aceasta are o însemnătate aparte.

Un loc în care sigur vei găsi rochii de mireasă moderne si de calitate este site-ul designerului Aryanna Karen. Acest celebru designer român tocmai a lansat Colecția 2024, cu peste 140 modele stil prințesă, sirenă, A-line sau boho.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro
De ce să investești într-o rochie de mireasă de calitate?

Pentru multe fete rochia de mireasă este una pe care o porți o dată în viață, iar acest lucru înseamnă cumva o investiție în propria prestanță. Este firesc să îți dorești să fii centrul atenției la nunta ta, iar acest lucru poate fi pus în operă cu ajutorul rochiei de mireasă pe care o alegi. O creație deosebită, elegantă, strălucitoare, care îți complimentează corpul scoțându-ți în evidență atuurile, este alegerea perfectă pentru nunta ta.

La polul opus sunt miresele care nu vor să investească prea mult în rochie, raționamentul fiind cel al purtării unice. Adevărul este însă altul, pentru că rochia de mireasă are o viață mai lungă decât am crede, modernitate și tendințele sale ilustrându-ne perfect acest lucru.

Ședință foto de nuntă

Unii fotografi pot realiza ședințele foto de nuntă, mai ales pe cele în aer liber, cu câteva zile înainte de evenimentul propriu zis, tocmai pentru a preîntâmpina vremea rea și pentru a ușura puțin timpul. Spre exemplu, dacă în ziua nunții ai și cununia civilă și cea religioasă, dar și petrecerea de seară, va fi foarte greu pentru fotograf să prindă o fereastră liberă pentru a realiza pozele. Voi veți fi deja obosiți sau va trebui ca tu să mergi la machiaj, păr și unghii sau va trebui pur și simplu să te ocupi de lucruri organizatorice.

Ședință foto după nuntă

În unele situații, fotografii aleg să facă ședința după eveniment, în condiții de liniște, fără perturbări. Rochia are așadar ”viață” și după eveniment și ea reprezintă piesa centrală a fotografiilor. Vei avea nevoie de o creație calitativă și rezistentă, care să permită realizarea unor fotografii cât mai frumoase. Profită de briză sau de adieri de vânt, de soare, de pietre și lanuri de grâu, însă o dată cu aceste imagini gândește-te și la felul în care rochia ar trebui să se așeze. O rochie cu ținută va ieși mult mai bine în poze decât una de calitate slabă, iar detaliile acesteia cu siguranță nu vor trece neobservate în fața aparatului foto. Nu uita că un fotograf profesionist surprinde exact detaliile care dau importanță fotografiei, așa că este recomandat să investești într-o rochie de mireasă de calitate, pentru a te putea bucura de amintiri cu adevărat speciale.

Ședință foto trash the dress

O tendință din ce în ce mai înrădăcinată pare a fi cea a ședințelor trash the dress. Desigur, sintagma este uneori mult exacerbată față de ceea ce se întâmplă de fapt în cadrul unei astfel de ședințe. Cu toate acestea, conceptul în sine este unul pentru care merită să ai o rochie de mireasă de calitate. Dacă ți-ai dorit poze special în care să plutești pe valurile mării îmbrăcată în mireasă, dacă vrei să apari ca o balerină pe stabilopozi, dacă vrei o poză pe șinele de tren sau o poză la un concert rock, ei bine o creție de calitate te va ajuta să îți îndeplinești acest vis.

Ședințele trash the dress nu sunt neapărat făcute pentru a distruge rochia, ci de a o include în contexte nonconformiste. Multe cupluri aleg să facă o astfel de ședință foto pentru unicitatea momentelor și pozelor, devenund amintiri plăcute peste ani.

Pe lângă aceste ședințe foto nu ar trebui să uiți că pe parcursul întregii nunți tu vei fi starul principal. În plus, toată lumea își va dori să facă cel puțin o poză cu tine. În consecință merită să investești într-o rochie de mireasă deoarece ea nu va fi văzută doar pentru câteva ore. În fotografii, ea poate fi oricând un laitmotiv pentru a marca un nou moment în viața de cuplu.

Dacă și tu te pregătești să spui cel mai hotărât DA al vieții tale, atunci documentează-te cu privire la rochia de mireasă. Află tendințele și noutățile în domeniu și ce modele se poartă în 2024. Apoi, probează și alege ceea ce ți se potrivește. Te vei bucura astfel de o creație perfectă pentru tine, care să spună prin fotografii peste ani povestea începutului vostru în cuplu.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit
Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit

Primarul și viceprimarul PSD din comuna Belciugatele au fost implicați într-un scandal electoral care s-a lăsat cu intervenția Poliției și a Ambulanței.